Villa fra EDC

Hjemstedvej 48

6780 Skærbæk

6/6 rum, 303 m²
Solgt

Stor flot familievilla i skærbæk

For enden af en lukket vej finder I denne store rummelige familievilla med utrolig mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, tæt på Skærbæk kommuneskole og med udsigt til de smukke enge.

Er I en stor familie der elsker plads både inde og ude og/eller drømmer I om at drive liberalt erhverv, såsom Bed & breakfast, drive selskabslokale, leje værelser ud, eller have et værksted, så er her huset med plads til mulighederne.

Huset rummer utrolig mange kvaliteter og muligheder for indretning. Med husets to indgange er det let at opdele huset til liberalt erhverv, te­e­na­ger­af­de­ling eller noget helt tredje.

Fra den ene indgang kommer man ind i en stor rummelig gang med plads til garderobe og bryggers og adgang til tre gode værelser, samt et stort badeværelse. Fra gangen ledes man ind i husets hjerte, et utroligt flotte køkkenalrum med fritlæggende bjælker og indbygget brændeovn, som giver ekstra varme til det meste af huset.

Den anden indgang fører også ind til en gang med garderobe og adgang til køkkenet, garagen og til et stort værelse med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og med eget badeværelse. Her er der egen udgang til haven.

Fra køkkenalrummet føre trappen ovenpå til to store flotte stuer med pejs og synlige bjælker, og den ene stue med udsigt udover engene. Ydermere finder man et stort værelse med tilhørende toilet.

Derudover rummer huset et mindre værksted, uudnyttede loftsrum, samt en mindre gammel hestestald, alt sammen under samme tag.

Grunden har en god størrelse så der er plads til at udfolde sig. Der er en hyggelig gårdhave på den ene side af huset og græs, træer og beplantning på den anden side af huset og der er masser af plads til at børn kan lege, at der kan dyrkes grøntsager og planter, have bålplads, drivhus mm.

Huset rummer kvaliteter som gulvvarme i en del af rummene, og tæt på alle hverdagens fornødenheder som eksempel kan nævnes at børnene frit kan cykle af sikre stier til Skærbæk kommuneskole, og Fri­tids­cen­te­ret m.m.

Lyder det som et hus for jer, så kontakt mig allerede i dag.

Fakta om Tønder (36.651 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.466 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.818 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.189 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
62706329
Boligareal
303 m²
Vægtet areal
321 m²
Rum/værelser
6/6
Grundareal
1.507 m²
Antal etager
2
Byggeår
1947
Ombygget
1976
Energimærke
C
Liggetid
295 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

EDC Vesterholm ApS

Kogadecentret, Kogade 2, 6270 Tønder

627@edc.dk74 72 61 88