Villa fra EDC

Lundgade 6

6800 Varde

1.598.000 kr.

5/2 rum, 159 m²

Midt i Varde centrum tilbydes 2 fa­mi­lie­se­jen­dom fra år 1900 med i alt 159 m² beboelse.

Midt i Varde centrum tilbydes 2 fa­mi­lie­se­jen­dom fra år 1900 med i alt 159 m² beboelse. Ejendommen er opdelt i 2 lejligheder, som begge er udlejet, og til ejendommen hører god lukket gårdhave med 19 m² redskabsrum. Udover boligarealet hører 21 m² kælder. Ejendommen er opført i røde mursten og med tegltag (oplagt senere). Beliggende i Vardes centrale bydel med gåafstand til Kvickly, bager og centrum. 218 m² grund med adgang til offentlig par­ke­rings­plads.

Stueplan indeholder: Entre med plankegulv. Flot renoveret badeværelse med gulvvarme, bord­ar­ran­ge­ment med grebsløse skuffer og med bruser. Flot lys stue med højt til loftet, stuk og roset samt plankegulv. Soveværelse med plankegulv, stuk og skab. Rigtig pænt og nyere køkken i hvide elementer og med lille spiseplads. Lille mellemgang med installation for vaskemaskine.

1.salen indeholder: Opgang med køkken. Stue i 2 afdelinger og med plankegulv. Badeværelse med bruser. Soveværelse.

Gårdhave med lille have, redskabsrum og gang til offentlig par­ke­rings­a­re­al.

Der foreligger lejekontrakter og driftsbudget ved udlejning

At handle bolig er en tryghedssag

Jeg har boet i området og været i mæglerfaget siden 1988, og jeg kender efterhånden hver en gade og sti i området. Jeg elsker mit job og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg vægter ærlighed højt og det er mit mål, at alle kunder føler sig velkommen og har fået en god handel.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

hsy@edc.dk75 22 19 33EDC Varde