Villa fra EDC

Sdr Mallevej 9, Horne

6800 Varde

1.495.000 kr.

4/3 rum, 167 m²

Velholdt ejendom med mulighed for tilkøb af yderligere jord.

På Sdr. Mallevej 9 lidt uden for Horne ligger dette nedlagte landbrug, som byder på god plads både indenfor og ude, og hvor både selve boligen og de tilhørende udhuse står i en meget velholdt og over­ta­gel­ses­ven­lig stand.

Grundarealet er på 1,4 hektar. Der er mulighed for at tilkøbe yderligere 10 hektar, der ligger placeret ved ejendommen. Udhusene på sammenlagt 964 m2 rummer blandt andet garage-, værksteds- og stald­fa­ci­li­te­ter, og endelig er selve boligarealet på 167 m2, og det fordeler sig over halvandet plan.

I stuehuset giver planløsningen dig et åbent opholdsafsnit bestående af et køkken-alrum og to stuer, der er forbundet af franske døre. I dette plan får du endvidere to værelser - ét i hver ende af huset. Sidst, men ikke mindst, er her et bryggers og et badeværelse med adgang fra den rummelige hall, der samtidig forbinder stueplan med førstesalen, hvor der er to værelser og et soveværelse.

Udenfor er der gode tilkørsels- og arbejdsforhold på gårds­plads­a­re­a­ler­ne både foran og bagved. I den hyggelige landhave, som ligger umiddelbart rundt om stuehuset, får du blandt andet et dejligt terrassemiljø, hvortil der er udgang fra bryggerset, og hvor en delvis overdækning gør terrassen meget anvendelig, selv hvis solen bliver for skarp, eller hvis der er lidt for meget fugt i luften.

Kontakt os for en nærmere præsentation.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Paulsen

Ejendomsmægler/MDE

fp@edc.dk75 22 19 33EDC Varde