Villa fra EDC

Varde Landevej 41, og 43

6800 Varde

2.375.000 kr.

5 rum, 268 m²
Købsaftale underskrevet

2 villaer med i alt 8,4 ha jord.

Villaer med muligheder nær Holme Å. Ejendommen her på Varde Landevej 41 og 43 er det helt rette boligmatch for jer, der drømmer om at bo på landet og naturskønne omgivelser, hvor I selv kan sætte jeres eget præg på rammerne. Her kommer I nemlig til at bo for enden af en rolig stikvej til landevejen, og fuglene i Haltrup Lunds trætoppe bliver nogle af jeres nærmeste naboer. Holme Å og det nærliggende dambrug udgør også en del af nærmiljøet, og derudover kan I se frem til at få en dejlig udsigt over landskabet. Dambruget ophører i udgangen af 2022 hvorefter der ryddes op i området og jævnfør planen bliver etableret 2 søer. I kan i øvrigt selv være medvirkende til, hvordan dambruget skal reetableres mht. søer, natur mm.
Herfra er der blot et kvarters kørsel til centrum af såvel Varde som Grindsted, og sætter I en halv time af til køreturen, kan I nå Billund eller Esbjerg.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Paulsen

Ejendomsmægler/MDE

fp@edc.dk75 22 19 33EDC Varde