Villa fra EDC

Vestervold 26

6800 Varde

1.695.000 kr.

8/4 rum, 217 m²

Skøn og rummelig villa med sjæl og karakter

Det er en flot og herskabelig ejendom, der møder dig her på Vestervold 26. Det er også en overraskende ejendom, idet den oprindelige villa med det herskabelige og meget klassiske tilsnit har fået en flot og virkelig velfungerende tilføjelse.

Denne tilføjelse er samtidig med til at skabe en skøn overgang mellem de indre rammer og de ydre i form af en dejlig, velafskærmet og helt privat have. Her er med andre ord tale om en ganske særlig ejendom. En virkelig rar og inviterende ejendom - det vil du fornemme, så snart du ankommer.

Villaens planløsning er i stueplan komponeret af to nydelige stuer, der vender ud mod vejen, og som er forbundet af en elegant sky­de­dørs­løs­ning. Franske døre fører til en mellemgang, der leder videre til den nyere tilbygning: et stort, lyst køkken-alrum med et meget generøst lysindfald og et skønt udsyn til haven.

I dette plan er der tillige et værelse og et badeværelse samt en stor entré. Og i forlængelse af garagen er der gode rum til alt det praktiske. Det samme er der i øvrigt i kælderen, som også huser en sauna. Vender vi blikket opad, er der på første sal to rummelige værelser og to badeværelser. Det største værelse har udgang til en altan, og her er derudover etableret en hyggelig alkove.

Hyggeligt er der også i haven, som er disponeret med skønne, intime kroge og flere terrasser - både i overdækket og afskærmet form og under helt åben himmel.

Kontakt os allerede i dag for at stifte nærmere bekendtskab med herlige Vestervold 26.

At handle bolig er en tryghedssag

Jeg har boet i området og været i mæglerfaget siden 1988, og jeg kender efterhånden hver en gade og sti i området. Jeg elsker mit job og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg vægter ærlighed højt og det er mit mål, at alle kunder føler sig velkommen og har fået en god handel.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

hsy@edc.dk75 22 19 33EDC Varde