Villa fra EDC

Vestre Landevej 14

6800 Varde

1.445.000 kr.

5/4 rum, 150 m²
Kort afstand til centrum

Dejlig 2-plansvilla beliggende i Vardes nordlige bydel.

Dejlig 2-plansvilla beliggende i Vardes nordlige bydel.
Spændende villa med central beliggenhed, tæt på alle midtbyens faciliteter. Villaen som løbende er renoveret og fremstår ind­flyt­nings­klar, byder blandt andet på 150 m² velindrettet bolig fordelt på to etager.
Boligen indeholder:
Entré med adgang til bryggers og vaskerum. Lyst Svane køkken fra 2006 som fremstår i super stand. Spisestue med brændeovn og god plads til hele familien, i åben forbindelse med stuen derudover udgang til skøn terrasse hvorfra aftensmaden eller aftenkaffen kan nydes. Lyst og lækkert soveværelse. Badeværelse fra 2007 med bruseniche og gulvvarme. Ekstra værelse ideelt til f.eks. børneværelse eller kontor. På 1.salen finder vi repos og 2 gode værelser, begge med faste skabe, loft til kip og synlige hanebånd, perfekt til børneafdeling. Bryggers og vaskerum. Sælger har fået udarbejdet teg­nings­ma­te­ri­a­le til et moderne og funktionel bryggers, som meget gerne vises til en potentiel køber. Villaen fremstår lys, moderne og ind­flyt­nings­klar. Udendørs finder vi en nem og overskuelig have hvor der både er plads til børnenes trampolin, køkkenhave, blomsterbede - kun fantasien sætter grænserne. Hyggelig ugenert gårdhave hvor man kan få mange gode stunder med familien.
En spændende ind­flyt­nings­klar villa. Bestemt et besøg værd for Jer, der gerne vil bo dejligt og stadig tæt ved byens centrum.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Paulsen

Ejendomsmægler/MDE

fp@edc.dk75 22 19 33EDC Varde