Villa fra EDC

Grønmosevej 6, Hodde

6823 Ansager

1.195.000 kr.

5/4 rum, 165 m²

Flot landejendom med god plads både ind og ude

Her får du landlige rammer med mulighed for bilværksted og hob­by­ak­ti­vi­te­ter, der kræver godt med albuerum. Du får en bolig, der er super velindrettet, og som tager imod én i særdeles flot og opdateret stand. Ejendommen er en rolig beliggenhed med stort set kun marker omkring sig.
Hjemme i de uforstyrrede landlige omgivelser får du en grund på knap 6600 m2 at gøre godt med. Her 165 m2 bolig og derudover er udbygninger på 231 m2.
Boligen er indrettet med god størrelse køkken med et viktualierum. En stor stue med masser af plads til det store spisebord og so­faar­ran­ge­men­tet. Et badeværelse med gulvvarme og bryggers til alt det praktiske. Flot entre med gulvvarme og trappe til førstesal. På 1. salen er der tre værelse og et toilet. Loftet er af troldtekt og går til kip.
Udendørs er der de skønne terrasser med masser af plads til hele familien. En stor gårdsplads med granit sten, så der er masser af plads til gæsterne. En kæmpe græsplæne, hvor de barnlige sjæle kan blive sluppet løs. Her er både plads til mindre dyrehold og en god fodboldkamp på græsset!

Ejendommen opvarmes med træpiller med et årligt forbrug på ca. 6 paller a 900kg. Der er elpatron i varmvand­be­hol­de­ren til som­mer­må­ne­der­ne. Vand­for­sy­nin­gen sker med egen boring.

Vil du kigge nærmere på de indbydende rammer, de flotte forhold og den gode plads?
Så kontakt os allerede i dag og book en fremvisning.

At gøre sig umage er nøglen

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Vi sætter en ære at hjælpe dig.

Louise Nielsen

Ejendomsmægler, Tryghedsmærket For Kø­ber­rå­d­giv­ning,MDE

louise@edc.dk40 29 44 4675 24 66 22EDC Ølgod Ejendomskontor