Villa fra EDC

Manøvej 13

6852 Billum

1.895.000 kr.

7/5 rum, 201 m²
Nedsat 100.000,-

Flot og rummelig villa med dejlig markudsigt

Der er masser af plads til det gode familieliv i denne ind­flyt­nings­kla­re etplansvilla. Der er også den dejligste udsigt, idet du både indefra og ude fra den velafskærmede baghave kan lade blikket vandre over de tilstødende åbne markarealer.

Villaen er oprindeligt opført i 1976, men der er blevet passet godt på den, og i 2009 blev der lavet en tilbygning, hvor bl.a. tag og vinduer blev udskiftet. Boligarealet er på hele 201 m2. Grunden er af en tilsvarende gavmild størrelse med sine 1.157 m2, og endelig er her også en garage samt fyrrum og redskabsrum.

Boligens helt naturlige om­drej­nings­punkt er et stort opholdsafsnit, som består af køkken-alrum og hele to stuer. Fra såvel alrummet som fra de to stuer er der terrassedøre, og forbindelsen mellem de indre rammer og de ydre er således virkelig god.

Forældrene kan få deres eget afsnit med soveværelse og badeværelse. Dertil kommer yderligere to værelsesafsnit, der hver især består af to værelser - i det ene afsnit finder du endvidere husets andet badeværelse. Sidst, men ikke mindst, er der ved entréen et bryggers, som på praktisk vis kan lukkes af.

Adressen udmærker sig ikke blot i forhold til beliggenheden op ad åbne marker. Det er også værd at bemærke, at ejendommen ligger i enden af en stille, lukket vej, og at der er kort afstand til byens friskole og hal samt til stationen og ind­købs­mu­lig­he­der i den lokale Rema 1000.

Kontakt os for en nærmere præsentation.

At handle bolig er en tryghedssag

Jeg har boet i området og været i mæglerfaget siden 1988, og jeg kender efterhånden hver en gade og sti i området. Jeg elsker mit job og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg vægter ærlighed højt og det er mit mål, at alle kunder føler sig velkommen og har fået en god handel.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

hsy@edc.dk75 22 19 33EDC Varde