Villa fra EDC

Skallingvej 4

6852 Billum

1.275.000 kr.

5/3 rum, 118 m²

Indbydende villa med dejlig udestue på lukket vej i Billum.

Der venter jer en virkelig velindrettet etplansvilla med en skøn, lys atmosfære, hvis Skallingvej 4 i Billum bliver jeres nye adresse. Ikke mindst i udestuen kan I glæde jer til at opleve den indbydende atmosfære, og da der herfra er dobbeltdøre til såvel husets opholdsstue som til den solrige haves store terrassemiljø, fungerer det lyse rum et dejligt bindeled mellem inde og ude.

Mellem hjemmets køkken/alrum og opholdsstuen er der ligeledes dobbeltdøre, og derudover får I fra køkkenet adgang til tre gode soverum, som alle har indbyggede skabe. Det oplagte for­æl­dresove­væ­rel­se har egen adgang til husets bru­se­ba­de­væ­rel­se, og fra entréen er der også adgang hertil såvel som til et praktisk indrettet bryggers.

Når det gælder gode ek­strakva­drat­me­ter under tag, får I både et rummeligt hobbyværksted og en carport med et integreret redskabsskur. Den 953 kvadratmeter store grund skal derudover fremhæves for, at haven er sydvestvendt, hvilket sikrer jer rigtig gode chancer for at få mest mulig glæde af solens stråler på den velafskærmede terrasse.

Takket være adressen på en lukket vej, kan I se frem til at få rolige rammer om havehyggen samt et trygt nærmiljø, og såvel store som små kan hurtigt nå omkring til Billums gode tilbud. Der er for eksempel under en kilometer til byens station, og I får ikke meget længere til Rema 1000, Billumhallen samt den nærmeste friskole og -børnehave. Derudover tager turen til Varde under et kvarter i bil, og for den friske er der sikker og tryg cykelsti til såvel Varde som Oksbøl.

At handle bolig er en tryghedssag

Jeg har boet i området og været i mæglerfaget siden 1988, og jeg kender efterhånden hver en gade og sti i området. Jeg elsker mit job og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg vægter ærlighed højt og det er mit mål, at alle kunder føler sig velkommen og har fået en god handel.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

hsy@edc.dk75 22 19 33EDC Varde