Villa fra EDC

Rønnealle 8

6862 Tistrup

995.000 kr.

5/4 rum, 178 m²

Solid villa med masser af muligheder

Villaen er centralt beliggende i et godt, roligt og attraktivt kvarter. Her får du gåafstand til ind­købs­mu­lig­he­der og til byens butikker. En yderst attraktiv beliggenhed, tæt på byens faciliteter. Der er kort afstand til Varde, Ølgod samt Esbjerg. Byen har desuden egen togstation.
Boligen byder på et stort og lyst køkken fra 2008. Her er der masser af plads til hele familien. Endvidere er der også en stor stue. Der er et godt soveværelse. Tre gode værelser, som er med nyt loft, gulv og vinduer. Så her kan du trygt lade børnene bo. Yderligere er der et bryggers med vask og vaskesøjle. Her har du god plads til at få ordnet alle de daglige pligter. Det lyse badeværelse er fra 00’er med gulvvarme. Boligen rummer også et ældre toilet med gulvvarme.
Udenfor venter en skøn lukket have, hvor der både er græsplæne med plads til leg og sjov. Her får du virkelig god plads og du kan nyde sommeren helt for dig selv.
Vi glæder os til at vise dig boligen frem.

At gøre sig umage er nøglen

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Vi sætter en ære at hjælpe dig.

Louise Nielsen

Ejendomsmægler, Tryghedsmærket For Kø­ber­rå­d­giv­ning,MDE

louise@edc.dk40 29 44 4675 24 66 22EDC Ølgod Ejendomskontor