Villa fra EDC

Blåbærvej 17

6870 Ølgod

1.295.000 kr.

4/3 rum, 135 m²

Velbeliggende bynær étplansvilla

Her kan du få et godt og solidt rødstenshus med en super beliggenhed på stille villavej. Blåbærvej 17 er en fantastisk børnevenlig, velbeliggende bolig tæt på skole og ind­købs­mu­lig­he­der. Boligen henvender sig til både førs­te­gangs­kø­be­ren, den lille børnefamilie, men i særdeleshed også parret i den tredje alder. Har du børn eller kommer børnebørnene på besøg, er legepladsen lige rundt om hjørnet.
Huset er overalt passet og plejet og fremstår meget velholdt med delvist udskiftet vinduer. Nuværende ejer har renoveret store dele af huset. Du får derfor nyt kvik køkken fra 2019 med bl.a. Quooker til at gøre de daglige gøremål i køkkenet lidt nemmere. Derudover er også bryggerset renoveret i 2019 med ny isolering og nye rør. Endvidere har nuværende ejer lavet nyt badeværelse med nyt gulv­var­me­sy­stem og isolering.

Husets væ­rel­ses­af­de­ling består af 2 gode værelser, en tidligere entré som kan fungere som kontor samt soveværelse med god skabsplads og udgang til terrasse.
Derudover har du mulighed for dobbelt garage med masser af plads til opbevaring.
Haven har også fået en tur i 2017 har man anlagt have på ny, etableret ny terrasse og indkørsel. Du får en fantastisk have med solrig sydvendt terrasse.

Alt kan klares og oplevelses indenfor byskiltet i Ølgod. Byen summer af liv med de lokale butikker, hvor indkøbene kan klares, med et foreningsliv i top og den lokale skole og børnehave som danner rammer for en tryg hverdag. Med Brugsen, Netto og Rema i byen, kan du næsten blive i tvivl om hvor dag­lig­va­re­ind­kø­be­ne skal gøres. De belyste stisystemer danner rammer om en fantastisk og afvekslende natur, som kan opleves hele vejen rundt om de tre søer Engsøen, Guldsmedesøen og Svanesøen.

Læn dig bare tilbage, for her er huset, hvor du kan flytte ind med det samme og slippe for den store renovering.

At gøre sig umage er nøglen

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Vi sætter en ære at hjælpe dig.

Louise Nielsen

Ejendomsmægler, Tryghedsmærket For Kø­ber­rå­d­giv­ning,MDE

louise@edc.dk40 29 44 4675 24 66 22EDC Ølgod Ejendomskontor