Villa fra EDC

Søndre Egknudvej 7

6870 Ølgod

795.000 kr.

7/3 rum, 238 m²

Idyllisk beliggenhed

Ikke mere end 2 kilometer fra Ølgod ligger denne fine landejendom. Her får du en flot udsigt over markland­ska­ber­ne, og den 3400 m² store grund giver en masse muligheder.
Boligen er indrettet med et lyst køkken med god plads til et spisebord. I stuen får du god plads til et stort spisebord og so­faar­ran­ge­men­tet med fladskærmen på væggen. Du får et rummeligt og lyst badeværelse med både bruseniche men også spabad. I stueetagen er der også soveværelse og to store værelser, som kan laves til 4 værelser. På førstesalen er der gildesal og et værelse.
Alt kan klares og oplevelse indenfor byskiltet i Ølgod. Byen summer af liv med de lokale butikker, hvor indkøbene kan klares, med et foreningsliv i top og den lokale skole og børnehave som danner rammer for en tryg hverdag. Med Brugsen, Netto og Rema i byen, kan du næsten blive i tvivl om hvor dag­lig­va­re­ind­kø­be­ne skal gøres. De belyste stisystemer danner rammer om en fantastisk og afvekslende natur, som kan opleves hele vejen rundt om de tre søer Engsøen, Guldsmedesøen og Svanesøen.
Vi glæder os til at vise dig boligen frem.

At gøre sig umage er nøglen

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Vi sætter en ære at hjælpe dig.

Louise Nielsen

Ejendomsmægler, Tryghedsmærket For Kø­ber­rå­d­giv­ning,MDE

louise@edc.dk40 29 44 4675 24 66 22EDC Ølgod Ejendomskontor