Villa fra EDC

Gammelagervej 5, Hoven

6880 Tarm

695.000 kr.

5/3 rum, 176 m²

Idyllisk beliggenhed

Du har nu muligheden, for at komme til at bo i rolige omgivelser med masser af plads at bolter sig på. Med mulighed for mindre dyrehold og plads til værksteds- og hob­by­ak­ti­vi­te­ter, der kræver godt med albuerum.
Boligen er indrettet med et køkken som fremstår lyst og brugbart med plads til de daglige gøremål. Du får både en stor spisestue og opholdsstue, hvor spisestuen fremstår pæn og nydelig med en flot udsigt udover markederne. Den flotte udsigt tager du med ind i den rummelige opholdsstue med nogle charmende bjælker i loftet, som er med til at skabe en rigtig landstemning. På badeværelset er der alt, hvad du har brug for. Her er også et soveværelse og to værelser. Soveværelset kan ligeledes deles hvis der er behov for flere værelser.
Udbygningerne består af to store haller med plads til forskellige aktiviteter, opbevaring af redskaber, havetraktor mv. Og der er plads til biler, trailer og båd, om man vil. Samtidig er den tredje hal indrettet med en masse disponible rum, som kan benyttes til opbevaring af diverse sager. Boligen bliver opvarmet med fast brændsel fra fyrrummet ude i den ene af hallerne. Sidst men ikke mindst er der en stor maskinhal.
Vi glæder os til at vise dig Gammelagervej 5 frem.

At gøre sig umage er nøglen

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Vi sætter en ære at hjælpe dig.

Louise Nielsen

Ejendomsmægler, Tryghedsmærket For Kø­ber­rå­d­giv­ning,MDE

louise@edc.dk40 29 44 4675 24 66 22EDC Ølgod Ejendomskontor