Villa fra EDC

Gjerager 9

6880 Tarm

1.795.000 kr.

7/4 rum, 267 m²

Ind­flyt­nings­klar rummelig villa med børnevenlig beliggenhed

På Gjerager 9 finder du en rummelig og velholdt villa med attraktiv beliggenhed i Tarm. Villaen er beliggende på en lukket villavej i et dejligt familievenligt kvarter. Villaen byder på gode rammer for børnefamilien, da kvarteret ligger i et roligt område med gode legepladser og stisystemer til skole og idrætsak­ti­vi­te­ter. Ydermere ligger boligen tæt på ind­købs­mu­lig­he­der, samt i gåafstand til offentlig transport.

Villaens 267 m2 er velfordelt på to plan, som løbende er blevet vedligeholdt og renoveret, så den i dag fremstår lys, venlig og ind­flyt­nings­klar.

Gjerager 9 er den oplagte familievilla med sine fire værelser, to badeværelser, pejsestue samt rummeligt og imponerende opholdsrum på 1. salen, hvor hele familien kan samles.

Stueplanen består af følgende: Baggang/bryggers, hvor der er masser af skabsplads, håndvask, installation til vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til have. Køkken med travertingulve, spiseplads og udgang til en overdækket træterrasse. En hyggelig nedsænket pejsestue med gulvvarme. En rummelig spisestue, hvor et stort sydvendt vinduesparti giver et fantastisk lysindfald. To fine værelser med indbyggede skabe. Badeværelse indrettet med moderne bademiljø med spots, bruseniche og klinkegulv med gulvvarme. Forgang/hall med opgang til 1. salen.

1. salen består af to soveværelser. Badeværelse fra 2018, som er med nye, moderne og lyse materialer. Dejligt walk-in closet med god plads til tøj og opbevaring. Stor opholdsstue med brændeovn, hvor hele familien kan samles til alle højtiderne, eller oplagt til endnu et værelse eller multirum.

Til villaen hører en velanlagt og pasningsvenlig have. Der er flere ter­ras­se­mil­jø­er, hvoraf en er overdækket og en med markise.
Endvidere er der dobbelt carport, redskabsskur med håndvask og skabsplads og et brændeskur.

Kort fortalt en ind­flyt­nings­klar villa, hvor der er tænkt på kvalitet, samt en god planløsning med plads til den store familie.

Hjemmet er trygt og godt

For mig skal en bolighandel være tryg fra start til slut. Det handler for mig om tillid, passion og empati frem for mursten, derfor gør jeg mig ekstra umage hver eneste dag.

Louise Graakjær

Ejendomsmægler, MDE

lg@edc.dk23 71 65 4596 80 16 09EDC Skjern & Tarm A/S