Villa fra EDC

Hejmdalvej 2, Hoven

6880 Tarm

1.600.000 kr.

5/4 rum, 157 m²

Stuehus med fire værelser, moderniseret gildesal og værksted med lift på idyllisk beliggenhed

Naturejendom, som er beliggende i de bedst tænkelige omgivelser med udsigt til åbne vidder, marker og skov. Her opleves i særdeleshed idylliske rammer, kombineret med fred og ro samt et rigt dyreliv, hvor især kronvildt ses fra ejendommen. Fra adressen er byerne Ådum, Ølgod, Sdr. Felding og Sdr. Omme med en afstand på 10 km de nærmeste med ind­købs­mu­lig­he­der, skole og børnehave. Ejendommen ligger lige uden for Hoven by og med kun 30 minutteres kørsel til større byer som Herning, Billund, Varde og Skjern.

Grunden er på ca. 1,3 ha og er omsluttet af et skønt have/græsareal, hvor der til fulde er plads til både bålsted, legetårn, trampolin og en cross bane. Hertil kommer den grusbelagte gårdsplads.
Stuehuset er med forgang og baggang med va­ske­fa­ci­li­te­ter. Rummelig vinkelstue med udgang til vestvendt terrasse. Køkken, stort soveværelse og tre værelser. Badeværelse med bruseniche samt et gæstetoilet. Gulvvarme i badeværelse, gæstetoilet og baggang.
Udbygningerne fremstår med en moderniseret og ud­lej­nings­ven­lig gildesal med bar. Her i den tidligere staldbygning er hvæl­vin­ge­lof­ter udskiftet med troldtekt og spots. Hele herligheden er ydermere med gulvvarme, indgang med garderobe, toilet, to opbevaringsrum/depot, køkken med opvask, komfur, køle/fryseskab, samt et badeværelse med bruseniche og pusleplads. Loftet over gildesalen er tørt og godt og oplagt til opbevaring. Her er også et isoleret og opvarmet rum. Ved siden af gildesalen
ligger teknikrummet til jordvarme og solceller. I den anden ende finder man et rummeligt værksted med billift og dobbelt port.

Ejendommen byder på et utal af unikke muligheder for alt fra udlejning af gildesal, at rode med biler til fred og idyl for alle pengene.

Hjælper dig godt videre til dit næste hjem

At skifte bolig er en stor beslutning, derfor er respekt, service og ordentlighed en vigtig del af min arbejdsdag.

Claus Baltzer Hansen

Salg & Vurdering

cbh@edc.dk40 97 28 1596 80 16 02EDC Skjern & Tarm A/S