Villa fra EDC

Violvej 96A

6880 Tarm

985.000 kr.

6/4 rum, 179 m²
Nyhed

Kvalitetsvilla med mange kvadratmeter beliggende på stor grund

Violvej 96A er beliggende på en fantastisk stor grund i et stille og roligt villakvarter for enden af vejen. Tarm Skole er beliggende tæt på adressen og der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i form af Daglig brugsen i midtbyen og Løvbjerg samt ABC Lavpris inden for få km. Stationen med gode tog­for­bin­del­ser ligger 1,5 km fra ejendommen. Skjern Å-dalen er ligeledes at finde tæt på adressen, hvor der er god plads til bevægelse og de naturrige omgivelser kan nydes i fulde drag.

Villaen er oprindelig arkitekttegnet i 1974 og de 179 kvadratmeter fordeler sig på to etager. Indretningen er en smule atypisk, og rummer derfor et væld af muligheder og spændende detaljer og her er der virkelig store muligheder for at sætte sit eget præg.

Med til villaen hører en carport og tilhørende skur til opbevaring eller som værksted. Haven er dejlig ugeneret og lukker helt til om sommeren. Den er anlagt pasningsvenlig med græs, buske og træer.

Indretning: Baggang med bord­ar­ran­ge­ment og installation til vaskemaskine. Renoveret køkken i åben forbindelse til lille stue, hvorfra der er udgang til en fantastisk terrasse. Fra gangen er der adgang til de 3 børneværelser samt trappe op til 1. salen. Herudover er der et lille spisekammer samt et gæstetoilet.

1. sal er indrettet med en dejlig lys stue med store vinduespartier samt med soveværelse hvorfra der kan etableres en tagterrasse ud over garagen. Et badeværelse med bruseniche hvor der er adgang til en tidligere sauna – nu opbevaring/påklædningsrum. Der kan indrettes et ekstra værelse i hjørne af stuen.

Villaen henvender sig især til den store familie, som søger en solid og velbygget kvalitetsvilla i et dejligt kvarter.

Når din bolighandel skal være en god oplevelse.

Når du står overfor en af de måske største beslutninger i dit liv, er det for mig vigtigt, at du møder en troværdig og engergeret mægler som har stor erfaring.

Johnny Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

johnny@edc.dk40 15 91 6097 35 00 44EDC Skjern & Tarm A/S