Villa fra EDC

Anemonevej 8

6900 Skjern

895.000 kr.

5/3 rum, 124 m²
Købsaftale underskrevet

Villa i et plan, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg

På en stille og rolig villavej ligger denne villa i et plan tæt på Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, hvor der er rig mulighed for deltagelse i forskellige kulturelle arrangementer samt mange idrætsgrene. Ligeledes beliggende tæt på ind­købs­mu­lig­he­der og kort afstand til midtby, skoler og børnehaver.

Villaen har et boligareal på 124 veludnyttede kvadratmeter og en ganske overskuelig grund på 600 kvadratmeter med et hyggeligt haveareal og flisebelagt indkørsel. Ydermere findes garage på 26 kvadratmeter.

Indretning: Praktisk forgang med va­skear­ran­ge­ment samt plads til overtøj og fodtøj. Køkken/alrum i åben forbindelse med den lysrige stue, som har udgang til udestue med klinker og adgang til endnu en stue/værelse med fransk dør. Separat afdeling med soveværelse og to værelser samt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Her er tale om en villa, som henvender sig både til en børnefamilie, men lige så vel til en enlig eller et par. Der skal påregnes udgifter til istandsættelse.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Anita Bank Hindbo

Salg og markedsføring

anita@edc.dk31 16 46 2896 80 16 05EDC Skjern & Tarm A/S