Villa fra EDC

Horsmosen 7, Borris

6900 Skjern

1.295.000 kr.

3/2 rum, 145 m²

Rolig beliggende lystejendom med gode udbygninger og et godt stuehus

Rolig beliggende lystejendom med gode udbygninger og et godt stuehus. Beliggende 15 km fra Videbæk og Skjern samt 6/8 km fra Borris, Troldhede og Faster.
Ejendommen er beliggende på en 15.001 m² stor grund med dejlig velanlagt have syd for ejendommen. Masser af plads til børnenes leg rundt om ejendommen samt græsarealer, som er perfekt til mindre dyrhold eller en lille crossbane. Stuehuset er opført i 1962/2006 og fremstår i velholdt stand. Boligarealet er på i alt 145 m², som er indrettet med gode lyse opholdsrum og en 1. sal med mange muligheder.
Til ejendommen hører solide rød­stens­ud­byg­nin­ger med eternittag. Bygningerne har et samlet areal på 312 m² og indeholder tidligere stald, værksted og lade, samt skur på 46 m². Ejendommen har byvand, egen kloak, indlagt Fibernet og bliver opvarmet med olie/fast­brænd­sel­fyr. Et dejligt sted til familien, der ønsker at bo på landet med mulighed for mindre dyrhold og masser af plads.
Stueplan:
Hyggelig STUE med et godt lysindfald samt god plads til sofa- og spi­se­bord­s­ar­ran­ge­ment. Arbejdsvenligt KØKKEN fra 2006 med lyst inventar, god bordplads og i åben forbindelse til stuen. Stort lyst BADEVÆRELSE fra 2006 med klinker, gulvvarme, bruser og hjørnebadekar. Godt SOVEVÆRELSE med trægulv og skabsvæg med skydelåger. FORGANG med trappe til 1. salen. BRYGGERS med klinker og gulvvarme samt udgang til GROVKØKKEN/VASKERUM samt udbygningerne.
På 1. salen er der et stort rum, som anvendes til STUE og med god mulighed for at indrette til VÆRELSER.

At gøre sig umage er nøglen

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle ejendom.

Jan Bækdal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Bolig

jbk@edc.dk29 92 38 3797 17 12 99EDC Videbæk