Villa fra EDC

Ringkøbingvej 27

6900 Skjern

5/3 rum, 162 m²
Solgt

Velholdt, skøn og idyllisk ejendom beliggende nær Dejbjerg Plantage

Drømmer du om livet på landet og stadig bynær beliggenhed er Ringkøbingvej 27 måske lige noget for dig.
Blot 5 km fra adressen står du i hjertet af Skjern med gode ind­købs­mu­lig­he­der. Er du til skøn natur er Dejbjerg Plantage din nabo med rig mulighed for bevægelse på de afmærkede vandreruter. Dejbjerg Golfklub er ligeledes tæt på adressen.
Med til villaen hører et pas­nings­ven­ligt haveareal på 9880 kvadratmeter. Haven er anlagt med græs, træer, frugttræer, buske og ikke mindst en rigtig fin sø. Stor gårdsplads med grus og særdeles gode muligheder for parkering.
Dejlig terrasse er etableret i forbindelse med gårdspladsen og huset sørger for læ, så solen kan nydes i fulde drag. Fliser er lagt rundt om huset og endnu en terrasse mod syd. I haven er der lavet hyggekroge med blandt andet bålsted og højbede.
Dobbelt garage med el-porte og loft til kip, hvor der er rig mulighed for at rode med biler eller andre hobbyprojekter. I forbindelse med garagen finder du fyrrummet med nyere pillefyr, samt den gamle stald, som er renoveret. Her er der rig mulighed for opbevaring, hobbydrømme og gildesal - kun fantasien sætter grænser. Herfra er der direkte adgang til husets gang og baggang, samt badeværelse fra 2021 indrettet i moderne stil med gulvvarme, badekar, bruseniche og flot bademiljø.
Baggangen er indrettet med vaskemiljø og god skabsplads samt udgang til gårdspladsen. Køkken-alrum er renoveret i 2017 med lyst køkken fra HTH og hvor gulvet også er gravet op, isoleret og der er lagt gulvvarme. Hyggelig stue med brændeovn og her skal fremhæves de fine bondevinduer, der både giver lys og en charmerende stemning, som passer til ejendommen. Fra stuen er der mindre gang med adgang til soveværelse og endnu et badeværelse, samt udgang til gårdspladsen.
Fra stuen er der adgang til 1. sal med to store værelser, repos og loft til kip med synlige bjælker.

Kort fortalt en velholdt og charmerende ejendom beliggende nær naturskønne omgivelser og bynær med cykelsti hele vejen til Skjern. Book en fremvisning allerede i dag!

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.009 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
61503224
Boligareal
162 m²
Vægtet areal
204 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
9.880 m²
Antal etager
2
Byggeår
1890
Ombygget
1980
Energimærke
E
Liggetid
402 dage

Hjemmet er trygt og godt

For mig skal en bolighandel være tryg fra start til slut. Det handler for mig om tillid, passion og empati frem for mursten, derfor gør jeg mig ekstra umage hver eneste dag.

EDC Skjern & Tarm A/S

Holger Danskes Plads 4 , 6900 Skjern

615@edc.dk97 35 00 44