Villa fra EDC

Bredgade 86A

6920 Videbæk

1.975.000 kr.

7 rum, 272 m²

Ønsker du at bo centralt i Videbæk by? Stort boligareal og egen bæk i haven? Så se her

Denne rumlige familievilla er beliggende på lukket villavej tæt på skole, indkøb, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, anlægget med Videbæk Kunstpavillon og i gåafstand til byens øvrige faciliteter.
Villaen er opført i 1968 og fremstår i dag meget lys og ind­flyt­nings­klar. Bl.a. fremhæves Svane køkken fra 2016, nyt tag fra 2010, første sal fra 2007 samt delvis nye vinduer fra 2014. Boligarealet er på i alt 272 m² fordelt med 170 m² i stueplan og 102 m² på 1. salen.
Opført på en 961 m² stor grund med flot ugeneret have afgrænset af Videbæk bækken. Til ejendommen hører en stor integreret garage på 40 m² med direkte adgang til huset.
Stueplan:
Stor STUE med et dejligt lysindfald fra store vinduespartier. God plads til spisebord og so­faar­ran­ge­ment samt fantastisk kig til haven.
Lyst KØKKEN fra 2016 med inventar fra Svane, Troldtekt lofter og parket gulve. Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrummet samt med udgang til vest- og østvendt terrasse. Hyggeligt ALRUM med brændeovn, trappe til 1. salen samt udgang til overdækket terrasse og haven. VÆ­REL­SES­AF­DE­LING med BADEVÆRELSE med gulvvarme, klinker, bruser og væghængt toilet, godt VÆRELSE samt SOVEVÆRELSE med trægulv. Godt VÆRELSE/KONTOR. ENTRÈ. Stort BYGGERS med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til garagen.
1. salen.
3 store VÆRELSER. Stort lyst OPHOLDSRUM/STUE hvor der er masse af plads til børnenes leg, bordspil og familiens hygge. Stort BADEVÆRELSE med bruser. OPBEVARINGSRUM.

At gøre sig umage er nøglen

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle ejendom.

Jan Bækdal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Bolig

jbk@edc.dk29 92 38 3797 17 12 99EDC Videbæk