Villa fra EDC

Hykkelbjergvej 11

6940 Lem St

795.000 kr.

4/3 rum, 116 m²

Velbeliggende villa med 116 m2 beboelse og 25 m2 udestue med gulvvarme

Hyggelig villa i et plan beliggende i Lem by med gåafstand til skole, SFO, børnehave, Lem Svømmebad samt Lem Hallen, som har en aktiv sportshal med vidt forskellige arrangementer i ugens løb.

Lem har Dagli'Brugs til at klare hverdagens dag­lig­va­re­ind­køb og byen ligger mellem Skjern og Ringkøbing med mange spe­ci­al­bu­tik­ker. Der er kun 5 kilometer til Ringkøbing Fjord.

Villaen byder på 141 veludnyttede kvadratmeter, fordelt på 116 m2 beboelse + 25 m2 udestue og er indrettet med følgende: Baggang fra 2021 med både gulvvarme og opbevaring. Her kan man gemme hårde hvidevarer af vejen og opbevare overtøj og sko på praktisk vis. JKE køkken med kogeø med siddepladser foran. Fra køkkenet er der fordeling til villaens øvrige rum. Soveværelse med skabsvæg og to mindre værelser. Lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche - forgangen er lagt til badeværelset. Dejlig stue med ældre brændeovn og nedgang til udestue med gulvvarme. Herfra er der naturligvis udgang til terrasse og havepavillon, hvor der kan tilbringes mange timer, så snart solen er fremme. Vinduer og tag er skiftet i årenes løb.

Villaen er omkranset af en virkelig indbydende haveoase med hyggekroge, stauder, havedam med guldfisk og små stier rundt, som fuldender hele oplevelsen. Her er der virkelig et afstressende miljø og et mekka for grønne fingre.

Ydermere er der garage med elport, cykelskur og redskabsskur.

Villaen henvender sig især til førs­te­gangs­kø­be­re eller til jer, som ønsker at skifte til noget mindre.

Hjælper dig godt videre til dit næste hjem

At skifte bolig er en stor beslutning, derfor er respekt, service og ordentlighed en vigtig del af min arbejdsdag.

Claus Baltzer Hansen

Salg & Vurdering

cbh@edc.dk40 97 28 1596 80 16 02EDC Skjern & Tarm A/S