Villa fra EDC

Vellingvej 17

6950 Ringkøbing

1.875.000 kr.

6/5 rum, 217 m²

Stor familievilla tæt på både fjorden og centrum!

Centralt beliggende med under 300 meter til skole og Ringkøbing Fjord, kan vi nu tilbyde denne villa på hele 217 m² inklusiv en dejlig 19 m² udestue. Her er desuden kort afstand til såvel svømmehallen som Torvet og det hyggelige havnemiljø i midtbyen af Ringkøbing. Fra nordsiden af grunden er der desuden mulighed for etablering af indkørsel fra Grønvang, og dermed lukke af mod Vellingvej.

Villaen er indrettet, så der også er plads til den store familie og her er hele 5 gode værelser, hvoraf det største er ca. 20 m². Stort og rummeligt bryggers samt to badeværelser, begge med bruser.

Køkkenet er lyst og åbent og med god plads til at samle familien om spisebordet. Den store stue giver mulighed for både en sofa afdeling samt det helt store spisebord, hvor de store fa­mi­lie­sam­men­kom­ster kan udfoldes.

I perioden mellem 2009-2021 er der sket en større renovering af villaen, herunder udskiftning af alle vinduer og gulvvarme i en stor del af huset.

Udendørs finder vi en dejlig læfyldt gårdhave og desuden en nem lille have, hvor der også er blevet plads til udestue og drivhus.

Udendørs finder vi en dejlig læfyldt gårdhave og en nem lille have, hvor der også er blevet plads til udestue og drivhus.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Karsten Nielsen

Ejendomsmægler, MDE

karsten@edc.dk60 57 16 2297 32 16 22EDC Ringkøbing