Villa fra EDC

Kaniavej 32

6960 Hvide Sande

1.495.000 kr.

5/4 rum, 150 m²

Pæn og velholdt villa centralt beliggende i Hvide Sande !

Kaniavej 32 er centralt beliggende i Hvide Sande, hvor du er tæt på skole, børnehave og indkøb, og derudover er der fra ejendommen kort afstand til klitter, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord!

Ejendommen er løbende renoveret og fremstår pæn og velholdt både ude og inde! Udvendig har nuværende ejer skabt flere gode muligheder for lækroge ved huset. Sælger har b.la. indrettet den store carport til en delvist lukket og overdækket terrasse, dette i form af afskærmning via en aftagelig teltdug, således man hurtigt kan rykke ”indenfor”, når solen forsvinder fra den lækre sydvendte og flisebelagte terrasse, hvorfra man har udgang fra stuen. Selve carporten går hen foran hoveddøren, således man kan komme tørskoet fra bilen og ind til huset. Tilhørende carporten er der et dejligt isoleret redskabsrum med plads til fryser og opbevaring. Rundt om huset mod syd, vest og nord er der en stor græsplæne samt hæk, som afskærmer grunden, således man har en nem og overskuelig have med plads til spil og leg.

Velkommen indenfor:
Man træder ind i en stor lys entré med epoxygulve fra 2019. I forbindelse til entreen har vi i dag et gæstetoilet med skabe, gulvvarme samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Ligeledes er ejendommen indrettet med to gode værelser, hvoraf de ene er med indbygning skab, disse to værelser ligger i forbindelse med entreen. Videre fra entreen kommer vi ind i køkken/alrummet med et pænt malet køkken med god skabs- og bordplads. Køkken/alrum og stuen ligger i forlængelse af hinanden og bliver dermed hjertet af huset!
Stuen er en tilbygning tilbage i 1986, hvor man byggede hele 39m² til huset, og som i dag er en stor og lys stue med plads til spisebord og sofahjørne. I den nordlige ende af huset, er der indrettet med to gode værelser samt et stort soveværelse med eget badeværelse. Badeværelset er med lyse klinker, skabsplads, bruseniche og gulvvarme.

Huset har en rigtig god indretning og mange gode løsninger samt minimal af spildplads! Ejendommen er løbende renoveret og fremstår i god stand. De seneste renoveringer er sket i bryggers, stuen og køkkenet, hvor man b.la. i alle disse rum har fået nye troldtekt lofter, som giver en rigtig god akustik inde i huset.

Så står du og mangler en dejlig et-plans villa med hele 150m² + carport og skur samt hele fire værelser og 1 soveværelse, så skal du ikke holde dig tilbage for at bestille en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mathias Frich

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mathias@edc.dk97 31 22 99EDC Hvide Sande