Villa fra EDC

Grønnevej 8

6980 Tim

995.000 kr.

5/4 rum, 126 m²

Pæn og velholdt bolig i Tim!

Særdeles velholdt etplans villa beliggende centralt i Tim og cirka 13 km fra Ringkøbing.
Tim by udmærker sig ved at være særdeles aktiv med Tim Skole, bør­ne­pas­nings­til­bud, Tim Hallen med sine mange fri­tids­mu­lig­he­der, Dagli´Brugsen samt tog- og busforbindelse. Her er blot cirka 12 minutters kørsel til Ringkøbing og ca. 30 min til Holstebro. Nærområdet er desuden præget af flot natur med store skove og masser af muligheder for et aktivt udeliv. Beliggenheden er med andre ord overordentligt velegnet for såvel førs­te­gangs­kø­be­ren som for den mindre børnefamilie eller parret, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Villaen præsenterer sig i en vedligeholdt stand og i en pæn stil. Den høje standard skyldes ikke mindst de fine istand­s­æt­tel­ser, der er foretaget indenfor de senere år.
Boligen som rummer 126 kvadratmeter + 36 kvadratmeter udestue, er i stueplan centreret omkring det anseelige køkken/alrum som er i delvis åben forbindelse til den store og hyggelige stue. HTH-køkkenet fremstår med grå fronter og en lysegrå bordplade, mens der i stuen og alrummet strømmer lys ind fra de mange vinduer. Stueplan afrundes af et badeværelse med gulvvarme, et bryggers med god plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og 3 gode soveværelser, hvor der fra det ene værelse er udgang til udestuen.

Fra stuen er der udgang til den sydvendte og utrolig lækre udestue som helt sikkert vil blive sam­lings­punk­tet for familien i sommerdagene. Her er ovenlys og plads til både loungesæt og langt spisebord.

Haven er nem og overalt ses en veltrimmet græsplæne og flot anlagt flisebelægning som sætter hele kulissen i et flot perspektiv. I haven står desuden et isoleret værksted/udhus, hvor der er indlagt strøm.
Til huset hører desuden en rigtig god og isoleret garage/værksted.

Grib chancen og book en fremvisning allerede i dag.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Saaby

Ejendomsmægler, MDE

sosa@edc.dk24 23 54 64EDC Ringkøbing