Villa fra EDC

Landsbyvænget 12, Staby

6990 Ulfborg

695.000 kr.

6/5 rum, 152 m²

Velholdt et-plans villa skønt beliggende i Staby

Hyggeligt og rummeligt et-plans villa omkranset af flot flise- og haveanlæg beliggende på dejlig ugeneret grund i aktivt landsbysamfund med ind­købs­mu­lig­he­der, skole og børnepasning, idræts­fa­ci­li­te­ter m.v. Cykelsti direkte til Ulfborg samt til Vesterhavet og Klitplantagen, der ligger i en afstand af ca. 5 km.

Opført i røde sten med eternittag og overvejende hvide vinduer. Dertil carport og redskabsrum. Der er indlagt fibernet i huset.

Indrettet med entre med adgang til gæstetoilet med gulvvarme - køkken med spiseplads og adgang til godt bryggers med håndvask og vaskemaskine og tørretumbler - rummelig vinkelstue med so­faar­ran­ge­ment og spiseplads samt udgang til dejlig lys udestue med gulvvarme og med udsigt over haven og udgang til terrassen. Soveværelse med indbygget skab – 4 gode værelser alle med skabsplads - fli­se­ba­de­væ­rel­se med bruseniche, badekar og gulvvarme.

Huset fremstår velholdt og med mulighed for at sætte sigt eget præg, velegnet til børnefamilien.

Stor erfaring

Jeg har over 35 års erfaring som ejendomsmægler hos EDC Ulfborg. Troværdighed, tillid og ihærdighed er nøgleord for mig. En god handel er når både køber og sælger er tilfreds.

Harry Mørup

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

ham@edc.dk97 49 10 22EDC Ulfborg