Villa fra EDC

Nedervej 9, Staby

6990 Ulfborg

695.000 kr.

5/4 rum, 187 m²

Oprindelig købmandsbutik i landlige omgivelser.

Bo i fantastiske omgivelser på landet med kort afstand til Ulfborg og Staby. Huset der oprindeligt har været købmandsbutik har charme og sjæl. Den store parklignende grund er ugeneret, nem at holde og omkranset af mange tæer. Huset er beliggende i cykelafstand til fjord og skov.

Huset er opført i røde sten med cementtegl fra 2015 og overvejende træ/alu vinduer. Dertil carport. Jordvarme monteret i 2011.

Stueetagen der er med ni­veau­for­skel­le er indrettet med entre med opgang til vinkelstue med brændeovn, flotte bjælkelofter og udgang til haven – værelse - mellemgang med vaskemaskine – badværelse med bruser – dejligt stort og hyggeligt køkken/alrum med pitch-pine trægulv, brændeovn og en del inventar udnyttet fra den oprindelig gamle købmandsbutik – kontor/mellemværelse med udgang til gårdhave mod syd/vest.

1.sal er indrette med repos – 2 værelser delt med flot fransk dør og med indbygget alkove i det ene – alrum – stort soveværelse med originale skabe – badværelse.
Kælder indeholder disponibelt rum – værksted – viktualierum og fyrrum.

Der er flotte bjælkelofter i de fleste rum samt de originale døre - et hus der skal opleves indvendigt

Se film fra huset, hvor du kan møde sælger og ejendomsmægler ved at klikke herude til højre under nyttige links-->

Stor erfaring

Jeg har over 35 års erfaring som ejendomsmægler hos EDC Ulfborg. Troværdighed, tillid og ihærdighed er nøgleord for mig. En god handel er når både køber og sælger er tilfreds.

Harry Mørup

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

ham@edc.dk97 49 10 22EDC Ulfborg