Villa fra EDC

Snoghøjvej 40, Snoghøj

7000 Fredericia

2.095.000 kr.

4/3 rum, 128 m²

Gen­nem­mo­der­ni­se­ret og ind­flyt­nings­klar villa tæt på Lillebælt

Vi har nu fornøjelsen af at byde jer velkommen på Snoghøjvej 40.

I Snoghøj finder man denne velholdte villa fra 1971 som har en rigtig god indretning. Boligen er i sælgers ejertid blevet gen­nem­renove­ret, hvorfor boligen i dag fremstår i ind­flyt­nings­klar og moderne stand. Ligeledes har man valgt nogle ved­li­ge­hol­del­ses­nem­me materialer. Ejendommen har i forbindelse med gen­nem­renove­rin­gen bl.a. fået udskiftet el, vvs, vinduer til træ/alu, non-wood fa­ca­de­be­klæd­ning og installeret gulvvarme i hele ejendommen og meget mere.

Villaen byder på 3 værelser, 2 badeværelser samt bryggers med separat indgang. Ydermere har man et stort dejligt køkken/alrum som danner et samlingspunkt i huset. Der er fra stuen direkte adgang til den sydvestvendte træbelagte terrasse som indbyder til flere solskinstimer.

Fra boligen har man intet mindre end knap 500 meter til Lillebælt fjord. Her kan man frit nyde udsigten til den gamle Lillebæltsbro som står som et vartegn for byen og området.

Villaen har en god beliggenhed tæt på infrastruktur således at de større om­kring­lig­gen­de byer nemt kan nås via mo­tor­vejs­net­tet.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

I får her et nydeligt hus, hvor i blot skal smide flyttekasserne og flytte ind.

Ærlighed, trygt og troværdigt

At sælge sin ejendom er en stor ting. Derfor er det for mig vigtigt at være ærlig, skabe tryghed og være troværdig.

Michael Hovgaard Møller

Afdelingsleder, Ejendomsmægler, MDE

mh@edc.dk51 73 29 3675 91 44 44EDC Domus / Møller Christensen