Villa fra EDC

Borggårdsparken 116

7080 Børkop

2.195.000 kr.

5/4 rum, 163 m²

Fantastisk familievilla for enden af en lukket vej

Denne flotte løbende renoverede villa fra 1979 er beliggende på lukket vænge i børnevenligt kvarter, villaen fremstår yderst vedligeholdt både inde og ude.

Fra indkørslen kommer man ind i pænt bryggers, hvorfra man går ind i det rummelige køkken/alrum. Fra Køkken/alrummet er der åben forbindelse til stuen, hvor I endvidere kan tilgå den store sydvestvendte flisebelagte terrasse.

Fra husets entré er der adgang til et mindre toilet, samt en større fordelingsgang, hvor I vil kunne tilgå husets 4 soveværelse og badeværelse.

Husets store bryggers byder på masser af skabsplads og opbevaring til diverse overtøj og lign. Her er altså plads til hele familien.

Husets udearealer fremstår nydelige med en stor have, hvor der kan spilles diverse boldspil. Endvidere tillader den sydvestvendte terrasse at I har helt perfekt solforhold, og kan derfor sidde på terrassen langt ud på aftenen.

Beliggenheden er altså helt i top og I kan ved brug af det fine stisystem tilgå alle hver­da­gens­for­nø­de­n­he­der og dag­in­sti­tu­tio­ner.

Endvidere er der tilhørende huset en garage på 28m2 heraf 9m2 udhus.

Når din bolighandel skal være en god oplevelse.

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Emil Kempf

Indehaver/Ejendomsmægler, MDE

emke@edc.dk40 18 33 0658 58 42 47EDC Domus