Villa fra EDC

Billensteinsvej 23, Bredballe

7120 Vejle Øst

6.750.000 kr.

4/3 rum, 180 m²
62 visninger de seneste 24 timer

Imponerende villa med panoramaudsigt

VELKOMMEN
Markant villa med imponerende panoramaudsigt til både fjord og skov

Rødstensvilla med perfekt udnyttet udsigt og et design, der matcher bakkerne ned mod Vejle Fjord. Den markante skrånende tag har indbygget terrasse og giver ekstra højde til loftet indenfor. Du får fuld udsigt til panoramaskoven mod vest, Vej­lefjord­bro­en og Højen Tårn. Ja selv Munkebjerg og skovene deromkring, markerne ved Daugbjerg og skovene ved Tirsbæk kan ses fra huset.

Du er så langt oppe på en “bjergside”, som du næsten kan komme i Danmark!

Villaen har foruden en fremragende udsigt, også masser af privatliv, for den ligger godt gemt for enden af en blind vej.


LEVERUMMENE
Samlingsstedet i villaen er den store stue med de imponerende gulv-loft pa­nora­mavin­du­er. Den er placeret i villaen, så udsigten er allerbedst!

Stuen løber i hele husets længde, og der er direkte udgang til den lange terrasse med 180 grader panoramaudsigt. Det høje skrånende loft indenfor giver ekstra rummelighed, lys og luft.

Hyggen er dog også en vigtig faktor her i huset, så på en ruskende vinterdag kan du sætte dig godt til rette foran den knitrende brændeovn.

Den varme følelse går igen i hele huset med trælofter og trægulve foruden klassiske rødbrune klinker. Huset indbyder til det gode liv og dine danske de­signklas­si­ke­re vil helt sikkert føle sig rigtigt godt hjemme!


KØKKENET
Det lyse originale spisekøkken ligger i forbindelse med den store stue og den åbne spiseplads. Her får du et ægte samtalekøkken, med åben forbindelse til både spiseområdet og stuen. Op­be­va­rings­plad­sen er udnyttet optimalt med gode overskabe og selvom køkkenet ikke er det største, er der gode arbejdsflader.

Der er et godt lysindfald fra alle sider med mindre vinduer mod indkørslen og de store pa­nora­mavin­du­er mod fjorden. I køkkenet og spisepladsen findes de samme rødbrune klinker som foran brændeovnen, på badeværelset og trappen til nedenunder - alle rum hænger designmæssigt sammen, fra ende til anden.


BADEVÆRELSET
Der findes to gode badeværelser i villaen; det ene i forbindelse med stuen og køkkenet, mens det andet er placeret tæt på soveværelset og de to værelser.

Begge badeværelser har gode indbyggede brusenicher og rigeligt med plads.
Badeværelset i nærheden af stue og køkken har både toilet og bidét samt to praktiske håndvaske.
Møblementet er holdt i samme lyse stil som køkkenet.

Badeværelset ved værelserne er ikke i brug i øjeblikket og håndvask og toilet er fjernet. Du har derfor alle muligheder for at skabe dit helt eget bademiljø i din helt egen foretrukne stil. Alt strøm og vand er tilsluttet og er lige til at koble på.


VÆRELSERNE
Soveværelset og de to gode reelle værelser ligger på rad og række. Alle tre rum har naturligvis fornøjelse af den fremragende udsigt over fjorden med gulv-loft vinduer og døre, der åbner direkte ud i haven.
Samtidigt afskærmer hækken, så du har privatliv uden at skulle bekymre dig om naboerne.

Soveværelset og det ene værelse har praktisk indbyggede skabe. Har du brug for mere plads, ligger der desuden et rum lige udenfor, der let kan omdannes til et godt walk in closet.

Det sidste af værelserne har ingen gulvbelægning, så har du brug for et træningslokale, opbevaringsrum eller har du lyst til at dedikere et rum til din hobby, er det helt perfekt.

Sammen med soveværelset og de to værelser ligger der også et rummeligt badeværelse og et bryggers med vaskesøjle. Alt er yderst velholdt.


UDERUM
Bor du i Bredballe med den mest fantastiske udsigt, så leves livet mest muligt udenfor. Derfor finder du også en terrasse langs hele huset med 3 store markiser og en vestvendt terrasse med læ og aftensol, helt perfekt til sommeraftener med gang i grillen.

Derfor er der også bygget en grill på terrassen i samme røde mursten som villaen, hvor du helt sikkert også kan forsøge dig med hjemmelavede pizzaer.

Den velholdte have skråner i sagens natur ned mod fjorden og er primært græsplæne med minimal ved­li­ge­hol­del­se.

Nedenfor villaen ligger Konsul Billensteins klassiske hvide sommervilla “Udsigten”. Billenstein var, foruden at være direktør for Vejle-afdelingen af det store garverfirma M. J. Ballins sønner, også konsul for Brasilien.
Det er ham, vejen er opkaldt efter.

I forbindelse med villaen er der en god garage og godt med par­ke­rings­mu­lig­he­der i indkørslen.

Fakta om Vejle (120.949 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
27,75
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.765 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.060 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.140 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71700197
Boligareal
180 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
822 m²
Antal etager
2
Byggeår
1988
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.289 kr.
Pris/m²
33.582 kr.
Liggetid
23 dage
Pris
6.750.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Kælder
110 m²
Vægtet areal
201 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
340.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
39.957 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
32.102 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 4175 11 71 20EDC Domus First Class