Villa fra EDC

Katrinelund 7

7120 Vejle Øst

4.249.000 kr.

4/3 rum, 149 m²

SIDSTE ETAPE AF KATRINELUND UDBYDES NU

Området Katrinelund, er tegnet af Ravn Arkitektur, ligger i det smukt kuperede landskab, som tegner den sydligste afgrænsning af Tirsbæk Bakker - en unik placering i første række til naturen med storslået udsigt til skov- og markarealer syd for grunden. Fra bebyggelsen er der direkte forbindelse til naturstier i den skovklædte slugt øst for bebyggelsen samt det øvrige veludbyggede stisystem i Tirsbæk Bakker.
Områdets skrånende terræn, har inspireret til en gård­ha­ve­be­byg­gel­se, som er organiseret så husene følger landskabets bløde kurver og placeret med gårdhaverne orienteret mod syd.
For at bevare mest muligt af grundens landskabelige karakter er de grønne fællesarealer, som bugter sig op mellem husenes gårdhavesider, udlagt som park med solitære træer, der vedligeholdes iht. Grun­de­jer­for­e­nin­gens vedtægter.
Ankomsten til Katrinelunds bebyggelse sker via en snoet stamvej, som forbinder bebyggelsens lukkede klyn­ge­dan­nel­ser og ankomstrum. Hver klynge udformes individuelt gennem beplantning og udformning af an­komst­plad­ser­ne, så der dannes mindre kvarterer med hver sin identitet i den samlede bebyggelse.
I Tirsbæk Bakker er der netop opført en daginstitution ”Tirsbækgård” samt et Fælleshus. Fælleshuset kan lejes af alle beboere i Tirsbæk Bakker til private formål. Fælleshuset er centralt beliggende i Tirsbæk Bakker lige ud til naturen. Tirsbæk Bakker A/S har doneret Fælleshuset til glæde for både børnehaven i dagtimerne og for beboerne i Tirsbæk Bakker.
GÅRDHAVEHUSENE
Alle gårdhavehusene er disponerede så værelser og primære opholdsrum har direkte udsyn -og adgang- til den beskyttede sydvendte gårdhave, som bliver husenes udvendige om­drej­nings­punkt.
Placeringen af gårdhave og terrasse sikrer, at der her opnås sol på terrassen/gårdhaven morgen, middag og aften.
Overalt er det tilstræbt at Katrinelund fremstår som en homogen bebyggelse præget af gennemførte løsninger af høj kvalitet; den gule tegl på tag og facader, det sorte træværk, carportene med de integrerede skure, valget af lysarmaturer og postkasser, udformningen af husenes private gårdhaver er alt sammen med til at sikre at Katrinelund fremstår som en helstøbt kva­li­tets­be­byg­gel­se i ”Bakkerne”.
INTERIØR
Gård­ha­ve­hu­se­nes interiør er tilsvarende præget af en tidløs og klassisk materiale-holdning.
Materialer og farver er sammensat så husenes Interiører overalt fremstår lyse og rummelige. Farven på køkken, badinventar og skabslåger er valgfrit efter købers ønske. Gulvene udføres som egetræsgulve i opholdsrum, køkken, hvormed der opnås en god ma­te­ri­a­le­mæs­sig sammenhæng mellem husenes forskellige rum. Badeværelser, bryggers og entré udføres med klinkegulv.
Alle gård­ha­ve­hu­se­nes værelser og opholdsrum får egen adgang til gårdhaven, hvilket forstærker fornemmelsen af gårdhaven som husets ekstra private fællesrum. Herfra der er udsigt til de om­kring­lig­gen­de grønne fælles arealer, marker og skov med årstidernes skiftende lys og farvespil.

Fakta om Vejle (120.949 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
27,75
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.765 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.060 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.140 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71406752
Boligareal
149 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
386 m²
Antal etager
1
Byggeår
2023
Ejerudgifter pr. md.
3.651 kr.
Pris/m²
28.517 kr.
Liggetid
341 dage
Pris
4.249.000 kr.
Prisudvikling
0 %
Vægtet areal
0 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
215.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.269 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.587 kr.
Læs mere om boliglån

Når boligen sælges, sælges en del af livet

Det handler derfor ikke bare om mursten, men boligdrømmen der skal sælges, vi gør os derfor umage hver dag, for at hjælpe sælger og køber godt videre

Brian Bjerring Andersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE, Vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit

ba@edc.dk61 20 05 5575 82 25 22EDC Domus