Villa fra EDC

Lupinvej 5

7130 Juelsminde

1.885.000 kr.

4/3 rum, 148 m²

Fin familievilla med unik beliggenhed i Juelsminde

Denne dejlige og yderst rummelige 60'er villa er i dag udlejet og indbringer en årlig lejeindtægt på kr. 96.000.
Villaen er beliggende naturskønt i ét af Juelsmindes centrale kvarterer med kort afstand til hverdagens fornødenheder og Juelsmindes smukke lystbådehavn,

På Lupinvej 5 får du en villa med en lys og rummelig vinkelstue, tre værelser, tre toiletter, en anvendelig kælder og ikke mindst en dejlig, stor have. Der er rigtig mange muligheder i den veldisponerede bolig, hvor Du kan starte med at udforske stuen. Her træder det smukkeste stavparketgulv frem i rudemønster, som vil blive fremhævet af det dejlige lysindfald, der kommer fra flere vinkler. Brændeovnen skaber en hyggelig atmosfære mens de store vinduespartier trækker denne om­kring­lig­gen­de natur helt ind i stuen.
Mod sydvest er der tilmed terrassedør som giver adgang til den dejlige overdækkede terrasse hvor sommeren kan nydes i fulde drag.
Fra stuen er der adgang til det klassiske køkken med en praktisk spisekrog. Resten af husets stueplan fordeler sig ud på tre værelser, et toilet og et badeværelse.
Den 123m² kælder er i dag indrettet med et værelse, vaskerum, flere depotrum, toilet samt en stor garage.
Se alternativ plantegning for inspiration til eventuel ombygning. Der er desuden varmepumpe i stuen.

Området bliver ikke meget bedre i dette herlige kvarter, hvor huset placerer sig på en lukket børnevenlig villavej, hvor du får alt det praktiske tæt på i form af skole, dagtilbud og indkøb. Samtidig kan du se frem til at bruge fritiden på aktiviteter i idrætshallen, gåture i skoven eller at udforske bymidten, som nås på en kort cykeltur.
Ydermere kan du nå motorvejen på bare 25 minutter.

Dine drømme skal behandles med den største respekt

Jeg nyder at være åben og transparant overfor de mennesker jeg møder i min hverdag - jeg er her for at opfylde store drømme med den største respekt

Markus Høj Jakobsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hoj@edc.dk28 21 21 1175 69 38 22EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde