Villa fra EDC

Løgballevej 6, Løgballe

7140 Stouby

200.000 kr.

3/2 rum, 90 m²

HÅNDVÆRKER TILBUD - EJENDOM TIL RENOVERING

Har du en håndværker gemt i maven, og drømmer du om at renovere en bolig fra top til tå? På Løgballevej 6 får du mulighed for at renovere og sætte dit helt eget præg. Ejendommen er beliggende på en rolig vej i naturskønne omgivelser mellem Stouby og Barrit.

Området omkring Stouby og Barrit er spækket med skønne natur-perler. Her kan bl.a. nævnes Staksrode Skov, Rosenvold Strand og Træskohage Fyr, hvorfra du får et helt fantastisk vue over fjorden. En tur til Stenhøj Strand med trapper der snor sig ned ad skråningen til kyst­stræk­nin­gen med stejle skrænter og dybe slugter, er bestemt også et besøg værd.

Hverdagenes indkøb kan klares i Spar butikken i Stouby eller i Juelsminde by, der ligger en kort køretur fra ejendommen. I Stouby og Barrit er der skole til 6. klassetrin, SFO, gode dag­in­sti­tu­tio­ner og et stærkt foreningsliv med masser af aktiviteter og arrangementer for hele familien. Her kan bl.a. nævnes Barrit Multihus, hvor der fokus på leg og bevægelse, Stoubyløbet og byfester.

Ejendommen er fra 1850 og beliggende på en 828m² grund med udsigt til grønne marker. Ejendommen er indrettet med stue, to værelser, køkken, bryggers og badeværelse.

Skal du bo i disse skønne omgivelser?

Livet er fuld af drømme

Drømme går i opfyldelse ved et hussalg eller køb. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det om at have en plan og nå målet sammen med mine kunder