Villa fra EDC

Skovhavegård 31

7140 Stouby

4.995.000 kr.

5/4 rum, 191 m²
Åbent hus med tilmelding 28. feb. 10:00 - 16:00

Nyopført lavenergi villa i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler med skøn beliggenhed

Beliggende i udkanten af Stouby, med den flotte og idylliske Rosenvold Strand og Gods i baghaven, finder du her en af de sjældent udbudte liebha­ver­vil­la­er i området. Området er præget af unikke og arkitektoniske bygninger, der i fantastisk samspil har dannet et dragende og an­er­ken­del­ses­vær­digt villakvarter. Skovhavegård 31 er beliggende i et roligt familievenligt område i Stouby, med kort afstand til skole, daginstitution, indkøb og multihus med idræts­fa­ci­li­te­ter og årlige arrangementer. I villaområdet er der mange børnefamilier, som nyder den skønne natur med gåture i skoven og den korte afstand til byens faciliteter. Ønsker I at bosætte jer i et trygt og børnevenligt kvarter, er villaen derfor det perfekte valg.

Villaen er opført af Hybel i 2023, som et lavenergihus med jordvarme og et 5kWh solcelleanlæg, der sikrer en bæredygtig og energieffektiv bolig med et lavt forbrug. Sælgerne har tilmed valgt at tilkøbe en 10kWh batteripakke, hvor over­skud­s­strøm­men kan opbevares og effektivisere dit strømforbrug døgnet rundt og dermed give en stor besparelse på el- og varmeforbruget.

Den 191 kvm store familievilla byder på rummelige og luksuriøse fornemmelser, hvor det gennemgående tema hedder kvalitet og funktionelle løsninger. Læg her mærke til aku­stik­lof­ter­ne, det indbyggede højtalersystem samt det maleriske vinduesparti i stuen med integreret alkove.

Planløsningen er fuldstændig gennemtænkt og udnyttet optimalt, uden nogen former for spildplads. Indenfor finder I fire værelser, der opdelt i en praktisk forældre- og børneafdeling med tilhørende badeværelse. I for­æl­dre­af­de­lin­gen er badeværelset indrettet luksuriøst med rainshower og et lækkert badekar. I midten findes villaens stilrene og tidløse køkken-alrum med en stor køkken-ø, elektriske ovenlysvinduer med regn sensor og et skjult viktualierum. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet og er bl.a. indrettet med hyggelig siddeplads i det store vinduesparti med udsigt over markerne. Fra alrummet er direkte adgang til den sydvendte og delvist overdækkede terrasse, hvor udsigten og solen nydes dagen lang.

Andre lækre detaljer der kan nævns, er de store vinduespartier som giver et fantastisk lysindfald i opholdsrummene, et superfedt opholdsareal mellem bør­ne­af­de­lin­gen og køkkenalrummet, der kan bruges til ekstra kontor eller legeområde. En fantastisk loftshøjde med akustiklofter i stue og køkken-alrum og dæmpbare lamper i køkkenet. Et lyst og funktionelt bryggers med skabsplads og va­ske­fa­ci­li­te­ter i arbejdshøjde og en venlig og særskilt entré til at byde gæsterne velkommen.

Villaen har også integreret carport med plads til to biler og et indbygget redskabsrum. Der vil blive plantet en kir­se­bær­laur­bær­hæk mod nabo i sensommeren 2023.

Skovhavegård ligger roligt og utroligt naturskønt ved Stouby med kun 15 minutter til både Juelsminde og Vejle, hvor du finder gode shopping- og ind­købs­mu­lig­he­der, unikke madoplevelser, maritim lystbådehavn og nem mo­tor­vejstil­kør­sel. Fra ejendommen er der mulighed for gode gåture i skovens stille ro, langs vandet eller hvad med en tur til Rosenvold Gods eller Vejle Fjords smukke Park Hotel?

Kunne du se dig og familien bo i disse rolige og naturskønne omgivelser i en virkelig stilfuld og eksklusiv villa?

Her er drømmeboligen for den kræsne familie!

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.921 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.582 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.805 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71203714
Boligareal
191 m²
Vægtet areal
200 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
946 m²
Antal etager
1
Byggeår
2023
Energimærke
A2020
Ejerudgifter pr. md.
1.792 kr.
Pris/m²
24.975 kr.
Pris
4.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
173 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
28.449 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.652 kr.
Læs mere om boliglån

Dine drømme skal behandles med den største respekt

Jeg nyder at være åben og transparent overfor de mennesker jeg møder i min hverdag - jeg er her for at opfylde store drømme med den største respekt.

Markus Høj Jakobsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hoj@edc.dk28 21 21 11EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

712@edc.dk75 69 38 22