Villa fra EDC

Stouby Møllevej 12B

7140 Stouby

695.000 kr.

3/2 rum, 96 m²

Ud­lej­nings­bo­lig i hjertet af Stouby

Ejendom opført i 1864 og renoveret i 2000, beliggende i forlængelse af den gamle mølle i et skønt lukket kvarter, med kort til skole og multihal mv. Denne bolig er desuden beliggende særdeles centralt i Stouby, der er blot et par minutters gang til købmanden.

Huset fremstår med pudset facade og er sammenbygget med den smukke gamle mølle. Ejendommen fremstår moderniseret i 2000 med store og lyse rum.

Indeholder: Åben og lys entré med trappe op til selve boligdelen. Badeværelse med lyse klinker på både gulve og vægge. Stort køkken/alrum/stue i åben forbindelse og med oplagt mulighed for spiseplads i forbindelse med køkken. Stuen fremstår med tæppe, stort vinduesparti samt med udgang til skøn terrasse – Her er både mulighed for spise- og opholdsplads. Fra stuen er der adgang til boligens 2 værelser - værelse med indbygget skabsvæg samt soveværelse med tæppe.
Til ejendommen hører fuld kælder, som udover flere depotrum ligeledes rummer va­ske­fa­ci­li­te­ter, så der er mulighed for at opsætte vaskemaskine og trørretumbler.

Denne bolig er opført med en ideel planløsning. Skøn opvokset have med god flisebelagt terrasse og fin græsplæne.

Alt i alt en perfekt ud­lej­nings­e­jen­dom, idet boligen boligen sælges med lejer!

Udforsk området her: www.hedenstederne.dk/stouby

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Marie-Louise Nørbo Eg

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

mlj@edc.dk20 14 79 1120 14 79 11EDC Hedensted