Villa fra EDC

Østre Alle 2

7200 Grindsted

1.395.000 kr.

4/3 rum, 103 m²

Gen­nem­renove­ret, lys og indbydende villa!

Leder du efter et gen­nem­renove­ret byhus i hjertet af Grindsted, så led ikke længere!

Nu udbyder vi nemlig denne fine ejendom på Østre Allé 2 i Grindsted til salg, kun ca. 150m fra et udvalg af caféer og spe­ci­al­bu­tik­ker.

I boligen vil du opleve store lyse og indbydende rum, alle sammen nyistandsat. Boligen byder på 2 plan hvor du i stuen kan finde et stort køkkenalrum, badeværelse og en fin entre med trappe til både 1 sal og kælder.

På 1. salen finder du 1 soveværelse med egen tagterrasse, 2 gode værelser og et stort badeværelse. Kælderen er desuden indrettet med gode opbevaringsrum, va­ske­fa­ci­li­te­ter og udtag til vaskesmaskine og tørretumbler.

Der er installeret elbåren gulvvarme i de 2 badeværelser samt i gulvet ved køkkenet. Hele kælderen er ligeledes med gulvvarme.
Fra køkkenalrummet har du adgang til haven er en stor overdækket terrasse som i de varme sommer måneder invitere til mange gode hyggelige stunder.

Står du derfor og leder efter en ejendom centralt i Grindsted hvor du ikke behøver at gøre andet ind at indrette den efter dine ønsker og behov, så er Østre Allé 2 helt sikkert et visit værd!

Bolighandel er en stor ting

Jeg ved at en bolighandel for mange er en stor beslutning, derfor er grundstenen i vores handler at alle parter føler at det er det rigtige.