Villa fra EDC

Ahornvej 21

7361 Ejstrupholm

1.295.000 kr.

8/6 rum, 203 m²

Så er vi klar til at byde jer indenfor i denne hyggelige 2-plansvilla med stor garage på 54 kvm.

DENNE BOLIG HAR ENERGIMÆRKE B - SOLCELLEANLÆG m. ny inverter fra 2021
Sælger oplyser at solcellerne har i perioden fra 1/8-2021 til 31/7-2022 produceret 2.957,75 kW. og sælger har i 2021 brugt 3.614 Kw.

Skal familien flytte til Ejstrupholm? - så har vi nu en villa med hele 6 soverum beliggende på Ahornvej. Villaen er opført i 1979 og ombygget i 1994 og er på hele 203 kvm. – 120 kvm. i stueplan og 83 kvm. på 1.sal. Rødflammede ydermur med betontagsten og isat nye vinduer + døre i 2012.
Villaen er indrettet på følgende måde:
Bryggers fra 1999 med elementer fra JKE Design. Bord med vask og skabs­ar­ran­ge­ment og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Klinkegulv og træloft. I bryggerset findes også et teknikskab med bl.a. nyere varmtvands­be­hol­der. Spisekøkken med elementer i JKE design og hyggelig spisehjørne. Træloft og laminatgulv. Mellemstue med adgang til dels den store opholdsstue som har udgang til terrassen, og dels til både et soveværelse med skabe, værelse med skab og badeværelse. Herudover er der opgang til 1.salen her i mellemstuen. 1.salen er indrettet med hele 4 værelser med træloft og indbyggede skabe i 2 af værelserne. Hertil badeværelse med bruseniche - monteret med velux vindue. Herudover repos/kontor med opgang til loftet som er indrettet til godt opbevaringsrum. Endvidere findes pulterrum.
Til villaen hører garage/værksted på 54 kvm. opført i mursten med tagpap. Endvidere lille udhus i træbeklædning i haven med betontagsten.
Du får altså her en su­per­funk­tio­nel villa for børnefamilien. Beliggende i Ejstrupholm, som er en aktiv by med stærke fællesskaber omkring skole, hal og forskellige foreninger. Byen ligger i god køreafstand til flere driftige omegnsbyer, blandt andet Brande, Herning, Horsens, Vejle og Billund, så der er gode muligheder for pendlere. Ejstrupholm er smukt beliggende i det midtjyske ved Ejstrup Sø og nær både Nørlund og Gludsted Plantager. I Ejstrupholm er der mulighed for dag­lig­va­re­ind­køb, og der er flere andre butikker og handlende i byen. Ejstrupholm Skole går op til 9. klasse og der er SFO mulighed. Derudover nyere børnehave med mulighed for vug­ge­stu­e­plad­ser.

Fakta:
Solcelleanlæg fra 2012 – 4 kw – inverter udskiftet i 2021
Der er tilladelse til at bruge boring i haven til havevanding
Automatport i garage
Brændeovn er fra 2023. Pejsen i opholdsstuen er blændet af.
Lille udhus i haven er ikke registreret på BBR-ejer­med­del­el­sen.

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dk40 10 96 2670 26 96 26EDC Nr. Snede