Villa fra EDC

Kirkebakken 21

7362 Hampen

1.145.000 kr.

5/4 rum, 167 m²

Stor garage med 2 porte fra 1984 på 64 kvm. med nyt tag fra 2017- meget ideel ligeledes for hob­by­men­ne­sker­ne.

Nedsat kr. 1000.000 tilskud til omlægning af varmeforsyning!!

Fin gulstensvilla fra 1968, om/tilbygget i 1995 samt løbende renoveret. Seneste med nyt tag fra 2017, og efterisoleret så der er 350 mm isolering på loftet. Hul­mur­si­so­le­ret for 3 år siden, og meget mere.
Hele 167 kvm. bolig i et plan med 3 værelser samt kontor.
Selve boligen er indrettet med ny baggang med klinkegulv med varme - renoveret i 2010. Bord med vask og plads til vaskemaskine m.m. Pænt og velholdt badeværelse med bruseniche, Invita inventar. Klinkegulv med varme, fliser på vægge. Herudover 2 værelser med laminatgulv og træloft. Imellem værelserne, er der disponibelt rum, som kan anvendes som ekstra legeværelse.
Stort spisekøkken fra HTH opført i 2020. Der er opsat troldtekt loft i både køkken og alrum. Køkkenet er med masser af bordplads, så hele familien kan hjælpe til med madlavningen. Køkkenet er også indrettet med bardisk med plads til høje stole – evt. så børne kan sidde og lave lektier. Et dejligt samtalerum.
Fra køkken indgang til stor stue med brændeovn fra 2013 med kon­vek­tions­bræn­de­ovn. Stuen er også opsat med troldtekt loft. Fra stuen er der udgang til dejlig nyere anlagt terrasse, hvor I kan sidde og nyde udsigten ud over åbne marker.
Fra stuen forefindes soveværelset, som er med stort skabs­ar­ran­ge­ment, pålagt laminatgulv og opsat træloft. Fra soveværelset, er der indrettet et ekstra værelse, som nemt kan anvendes som kontor eller hobbyrum.
En fin bolig med masser af plads.
Herudover forefindes stort udhus på 19 kvm. Indrettet til fyrrum med nyere pillefyr fra Black Star i 2020. Der er nyere tag, nyere tagrender samt troldtekt loft i udhuset. Et yderst fint udhus.

Fakta om ejendommen:
Nyt tag på garage samt hus fra 2017
Nyt fyr – Black Star fra 2020
Hul­mur­si­so­le­ret for 3 år siden
Nyt HTH-køkken fra 2020

I Hampen by forefindes yderst velfungerende vuggestue, børnehave samt SFO når børnene kommer med skolebus fra evt. Nørre Snede skole eller Gludsted friskole. Stor hal med flere ugentlige aktiviteter. Glemmes må ikke den storslåede natur der ligger tæt ved - her bør nævnes Hampen sø med stort skovområde til. Mulighed for gåture om søen, sko­v­le­ge­plad­sen for de små, hundeskovene, samt masser af natur til løbeturen eller for cy­ke­len­tu­si­a­sten. Et virkelig skønt sted for naturmennesker.
Der kan nævens at der fra Hampen er 7 km til Ejstrupholm og 8 km til Nørre Snede. Fra Nørre Snede er der gode bus­for­bin­del­ser til både Silkeborg, Horsens, Herning og Vejle. Fra Hampen er der 25 km til Silkeborg, 40 km til Horsens, samt 22 km til Ikast.
Hampen ligger i umiddelbar nærhed til naturskønne omgivelser som Hampen Sø og Palsgaard Skov – her er du i nærheden af rige muligheder for skønne gå-/cykelture ex. naturstien Den Skæve Bane og rundt om Hampen Sø og på alle de markerede ruter i Palsgård skov.

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dk40 10 96 2670 26 96 26EDC Nr. Snede