Villa fra EDC

Egelyst 77

7430 Ikast

4.495.000 kr.

6/5 rum, 291 m²

Nybyg fra 2021 beliggende i skønne omgivelser

EDC Ikast har fornøjelsen af kunne udbyde Egelyst 77 til salg, så er drømmen et nyere hus med god plads, så får man her hele 291 kvm. nybygget bolig. Huset er beliggende i den vestlige del af Ikast nær Den Internationale Skole, handelsskolen og gymnasiet.

Du bydes velkommen i den dobbelte carport efterfulgt af et stort redskabsrum. Selve boligen er indrettet med en entre med adgang til et bryggers med fin vaskeplads. 4 fine værelser - alle med indbyggede skabe og et badeværelse. Hjertet i huset er køkken-alrummet, hvor hele familien kan samles. Køkkenet er fra Tvis og har masser af skabsplads og adgang til et viktualierum. I alrummet er der plads til et dejligt stort spisebord og der er tilmed en mindre bar med vinkøleskab. Fra alrummet er der ligeledes udgang til den skønne sydvendte terrasse. Stuen er, som resten af huset, dejlig rummelig. Fra stuen er der adgang til et soveværelse med walk-in og et badeværelse.

Er ønsket et nyt hus, men er byggepriserne lidt for dyre, så får man her et helt fantastisk nybygget hus.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

Bestil en fremvisning på 97153322.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Nicolai Søgaard Møller

Indehaver - Salg & vurdering

nmo@edc.dk25 13 94 44EDC Ikast