Villa fra EDC

Holbergsgade 15, Frederiks

7470 Karup J

650.000 kr.

5/4 rum, 118 m²

Etplansvilla med mulighed for at sætte eget præg

Dejlig étplansvilla fra 1964 på 118 m² med sydvendt udestue på 16 m². Villaen er tilbygget i 1979 med udvidelse af stuen. Boligen har en god indretning, men trænger til en modernisering og der er her mulighed for at sætte sit eget præg.

Villaen er indrettet entre til fordelingsgang med mindre vaskerum, som tidligere har været gæstetoilet, herfra indgang til god vinkelstue med to udgange til udestuen mod syd og haven. Mindre spisekøkken hvor der er mulighed at åbne op til stuen og lave alrum. To værelser og stort soveværelse, badeværelse med brus samt baggang med bryggers plads.

Villaen er beliggende på en 965 m² stor grund. Forhaven er med stor flisebelagt indkørsel og baghaven nem anlagt primært med græs og vestvendt terrasse. Her er god stor garage og carport samt opbevarings muligheder i havens to gode redskabsrum.

Fra villaen er der kort afstand til skole, børnehave, Alhedens Idræts- og Kulturcenter, indkøb mv. i Frederiks, ligesom der kun er ca. 20 km til Viborg og 7 km til Karup.

Kontakt EDC Refsgaard & Partnere på 8661 2022 for en fremvisning.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Gertsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

ege@edc.dk24 80 07 7258 58 76 13EDC Refsgaard & Partnere