Villa fra EDC

Lysgårdvej 16, Skelhøje

7470 Karup J

695.000 kr.

5/4 rum, 139 m²

Rummelig villa nær Dollerup Bakker

Løbende renoveret og opdateret 2 plans villa, der oprindelig er opført i 1907 og som i 2021 har fået malet facade, skiftet enkelte vinduer, slebet gulve i stueplan m.v., udbydes nu til salg for en særdeles fordelagtig pris. Villaen er beliggende i den hyggelige by Skelhøje, som ligger med det skønne Dollerup Bakker som nærmeste nabo. Fra boligen er der ikke mange meter til Dollerup Bakker, som åbner sig op med masser af skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser.

Der er hyggelig lukket have bagved ejendommen, her er også indkørsel og adgang til boligen. Der er en hyggelig terrasse, der vender mod haven. Indgang er til lys entré, der giver videre adgang til gangareal med naturgasfyr og bordplads. Herfra videre til renoveret køkken med køkken ø og åben forbindelse til alrumsdel, der har udgang til terrassen og trappe til 1. sal. Via franske døre er der adgang til den store stue, som har videre adgang til flot lyst badeværelse.

På 1. sal er der gangareal, der giver adgang til rummeligt soveværelse og 3 andre børneværelser i forskellige størrelser. På 1. sal er der loft til kip og fritlagte spær. Generelt er der i boligen en god indretning og rumfølelse og der kommer masser af lys ind af de store vinduespartier.
Tilhørende til boligen er udover den hyggelige have mindre garage og rummeligt udhus med flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Der er gode par­ke­rings­mu­lig­he­der og sælger har løbende opdateret villaen, således den står ind­flyt­nings­klar og med mulighed for hurtig overtagelse.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jan Rind Andersen

Partner, salg og vurdering

jria@edc.dk23 24 72 2523 24 72 25EDC Poul Erik Bech