Villa fra EDC

Stadionvej 13

7470 Karup J

745.000 kr.

5/4 rum, 125 m²

Velholdt rødstensvilla med dobbelt garage centralt i Karup

Søger du en solid rødstensvilla med dobbelt garage centralt i Karup? Velkommen til Stadionvej 13, som med sin centrale beliggenhed gør det nemt at komme rundt i byen. Karup er en hyggelig by beliggende i det midtjyske, byen rummer alt hvad man skal bruge i dagligdagen. Her er flere supermarkeder og ind­købs­mu­lig­he­der samt bager og biograf i centrum af byen. Desuden er der et aktivt lokalmiljø og idrætsforening. Fra Karup er der gode til­kør­sels­for­hold til Herning, Viborg Kjellerup og Silkeborg. Ligeledes byder området også på naturskønne oplevelser med bl.a. Karup Å der snor sig gennem landskabet og Stendal Plantage med flere anlagte mo­un­tain­bi­kespor.

Den charmerende rødstensvilla fremstår pæn og velholdt både inde som ude. Her kan bl.a. nævnes at betontaget er udskiftet i ca. 2002. Selve boligen har en god indretning og stueplan består af: entré, stor lys vinkelstue, spisekøkken med mulighed for at åbne op ind mod stuen, soveværelse og husets badeværelse. 1. salen byder på en repos og tre værelser. Der er mange muligheder for at selv at sætte sit præg på indretningen og planløsningen efter behov. Fra baggangen er der udgang til hyggelig overdækket sydvestvendt terrasse, hvor man kan nyde udsigten til den overkommelige have som har flere gode hyggekroge. Derudover er der drivhus og plads til spil og leg. Der store indkørsel giver gode par­ke­rings­for­hold og derudover er der en stor dobbelt garage med grav og plads til bil/motorcykel entusiasten, hvor der kan skrues lidt.

Kunne ejendommen være noget for dig? Kontakt EDC Kjellerup på tlf. 86 88 28 22 for din personlige fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kjærgaard Jørgensen

Ejendomsmælger, MDE

lkj@edc.dk61 60 20 4386 88 28 22EDC Kjellerup