Villa fra EDC

Volden 36, Skelhøje

7470 Karup J

1.425.000 kr.

8/5 rum, 244 m²

Unik villa i det naturskønne Skelhøje

Den stilfulde villa er oprindelig opført som to boliger, som efterfølgende er bygget sammen af stilfuld tilbygning med det bedste lysindfald. Den ene ende af villaen er bestående af badeværelse med brus, bryggers med klinker, 2 gode og rummelige værelser. 1. sal har to børneværelser, stort soveværelse med walk-in-closet og i gangen er der et mindre depot rum. På værelserne er der nyere gulve. Den anden del er bestående af stor vinkelstue med brændeovn, køkken i åben forbindelse med stuen. I køkkenet har man adgang til loftsrum, som er uudnyttet men registreret som boligareal. Her er rigtig gode muligheder for lidt ekstra plads til den i forvejen rummelige villa. I denne ende findes også et mindre badeværelse med kar. Der er flere steder i huset adgang til et fantastisk gårdmiljø. Den store terrasse og de mange hyggelige kroge, de store træer og plænen skaber nogle at­mos­fæ­re­fyld­te rammer til denne attraktive villa. Alt er lyst og lækkert, ind­flyt­nings­klar og nemt at indrette. Dette emne appellerer til en bred målgruppe med sans for detaljen og med ønsket om den smukkeste natur indenfor kort afstand.
Den spændende villa beliggende i det naturskønne område omkring Dollerup Bakker. Skelhøje er en mindre landsby i udkanten af det kuperede område ved Hald Sø, som må betegnes som en af Danmarks absolutte naturperler. Her er bademuligheder, vandreture og historie i en skøn sammensætning. Istidens modellering af landskabet er unik og med kun få minutters gang til herlighederne, må beliggenheden betegnes som værende rigtig god.

Byen har børnehave, vuggestue samt købmand mv.

Så hvorfor vælge denne villa. Tæt på Viborg - Tæt på smuk og unik natur – Velindrettet og lys villa med meget charme - Og ikke mindst tæt på 2 gode mo­un­tain­bi­kespor

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Louise Kristensen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

lk@edc.dk30 33 10 0258 58 75 88EDC Poul Erik Bech