Villa fra EDC

Frejasvej 2

7500 Holstebro

1.345.000 kr.

2/1 rum, 76 m²

Bo tæt på centrum i rolige omgivelser

Velkommen til Frejasvej 2

Villa beliggende på en stille og rolig halvlukket vej med kort afstand til centrum på 95 m², heraf 19 m² lukket udestue samt 76 m² totalrenoveret kælder og 38 m² garage inkl. udhus.

Hyggelig og ugeneret have med sydvendt have og 2 dejlige forhøjede terrasser, hvor man kan nyde solen hele dagen. Herudover er der græsplæne med god plads til børns leg eller voksenhygge.

Beliggende i et hyggeligt kvarter med kort afstand til skole og de videregående uddannelser, tæt på indkøb samt kort afstand til bymidten med cykelsti helt ned til centrum. Tæt på grønne områder med gode gå-, løbe- og cykelruter.

Indretning: Lys entré med adgang til fint trækøkken fra 2001, hvor der er direkte udgang til den lukkede udestue. Fra udestuen er der en syd-/østvendt forhøjet halvoverdækket terrasse, hvor man kan nyde sin morgenkaffe. Rummeligt soveværelse med skabe og et stort toilet med mulighed for at lave bruserum. Lys alrum/stue med et fantastisk lysindfald fra det store glasparti med dør ud til den anden forhøjede syd-/vestvendte terrasse med trappe ned i den lukkede og hyggelige ugenerte sydvendte have. Fra entreen er der nedgang til en totalrenoveret kælder med et lyst og indbydende badeværelse med et stort bruserum og va­ske­fa­ci­li­te­ter samt moderne inventar. Herudover er der flere gode disponible rum, hvor der er egelignende laminatgulve og et godt lysindfald fra de store vinduer. Kælderen er flot pudset op overalt og malet samt med troldtekt lofter og pæne gulve overalt.

Bo tæt på centrum i rolige omgivelser med alt i gå-/cykelafstand.

Det får din bolig solgt!

Med baggrund i bankverden og mange år i mæglerbranchen samt et stort drive og engagement sætter jeg en ære i, at du/I får et trygt salgsforløb.

Aase Tolbøll Sig

Ejendomsmægler

aase@edc.dk28 77 68 8928 77 68 89EDC Holstebro