Villa fra EDC

Ørstedsvej 11

7500 Holstebro

1.850.000 kr.

4/3 rum, 132 m²

Bo lige i Centrum i rolige og børnevenlige omgivelser

Rolige omgivelse lige i Centrum med mulighed for 2 biler i garagen

Mu­rer­mester­vil­la i 3 plan opført 1933 i røde sten og rødt tegltag med 132 m² beboelse samt 60 m² tør og meget anvendelig kælder. I 1998 er der opført en ny garage på 50 m² inkl. udhus. Indvendigt er der nymalet, gulvene er nyslebet og alle gulvtæpper er skiftet her i 2020.

Lukket og meget hyggelig sydvendt have med flere gode terrasser og sol hele dagen.

Beliggende på lukket stikvej i centrum lige overfor det hyggelige miljø ved Musikteatret samt storåen og med kun 200 m til gågaden og Søn­der­lands­sko­len.

Indretning: Entré med trappe til kælder og 1. sal - Flot køkken/alrum med mahognigulv, ma­hog­ni­in­ven­tar og hvidevarer med stålfront samt dobbeltdør til stuen - Opholdsstue med mahognigulv, brændeovn og skydedørsparti med udgang til den sydvendte store terrasse og hyggelige have.
Flot trappe med sving fører op til 1. sal med rummeligt soveværelse - Ekstra værelse - Multirum/kontor - Pænt badeværelse med lyst klinkegulv og bruserum med fliser til loft.
Kælder: Trappegang - 3 gode disponible rum, hvor de 2 i dag er indrettet til værelser - Flot badeværelse med klinkegulv med varme og bruseniche.

Bo lige i Centrum i rolige og børnevenlige omgivelser.

Det får din bolig solgt!

Med baggrund i bankverden og mange år i mæglerbranchen samt et stort drive og engagement sætter jeg en ære i, at du/I får et trygt salgsforløb.

Aase Tolbøll Sig

Ejendomsmægler

aase@edc.dk28 77 68 8928 77 68 89EDC Holstebro