Villa fra EDC

Danmarksgade 53

7600 Struer

1.495.000 kr.

5/4 rum, 125 m²

Dejlig villa med 4 værelser tæt på centrum

Denne skønne villa er opført i 1920, indrettet med 125 m2 fordelt på to plan. Villaen har en velindrettet planløsning, hvor alle kvadratmeter er godt udnyttet og fremstår velholdt og derfor nemt at flytte ind i. Dette dejlige hjem er indrettet med et dejligt opholdsrum og et værelse i stueplan - væ­rel­ses­af­de­ling på 1. sal, samt med badeværelse på begge plan. Skøn have som er flot anlagt i græs med få bede og delvis overdækket terrasse. Dejligt udhus som er delt op i 2 rum, hvor der i dag er indrettet som anneks tilhørende overdækket terrasse samt et redskabsskur.
Der bydes velkommen i den rummelige entre, hvor trappen til 1. sal er. Herfra er der adgang til et af hjemmets 4 værelser samt det ene badeværelse. Dejlig lyst køkken i åben forbindelse med dejlig stue. Køkkenet er med flot hvidt inventar og stor kogeø med bordplads. I rummet er et dejligt gennemgående lysindfald.
1. salen fremstår som stueplan lyst og indbydende, indrettet med 3 gode værelser, hvor der i det ene værelse er adgang til Walk in closet, samt hjemmets andet badeværelse.
Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske na­tu­ro­p­le­vel­ser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af spe­ci­al­bu­tik­ker, spisesteder, skole og ud­dan­nel­ses­mu­lig­he­der- alt sammen i kort afstand fra hjemmet. Ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.