Villa fra EDC

Gl Færgevej 10, Oddesund Syd

7600 Struer

2.700.000 kr.

4/3 rum, 134 m²
Ny Pris

Dejlig villa med fantastisk udsigt

Udsigt, udsigt, udsigt er noget der er kendetegnende for Gl Færgevej 10, hvor man allerede ved første øjekast oplever noget helt særligt. Med den fantastisk beliggenhed, her har du muligheden for at nyde Limfjordens udtryk i alt slags vejr. Her kan man med få meter fra hoveddøren hoppe i bølgerne blå. Foruden nydelsen i den skønne fjord, kan du også nyde udendørs wellness året rundt i den skønne Atletion Swimspa i baghaven.
Hjemmet har en rigtig god indretning uden spildplads. Her får du en rummelig og lys stue i forbindelse med et rigtigt hyggeligt køkken - alrum med brændeovn og med udsigt til fjorden. Fra stuen er der adgang til dejlig havestue. Væ­rel­ses­af­de­ling med 3 gode værelser, alle med udgang til haven, samt badeværelse med bruseniche og med tilhørende sauna. Praktisk bryggers med plads til både opbevaring og va­ske­fa­ci­li­te­ter.

Foruden alt dette får du en god have med en dejlig syd/vestvendt terrasse samt garage der er integreret under husets tag.

Så skal du bo tæt på fjorden, så skal du ud at se denne perle med os! Ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig.
Oddesund er en naturperle, hvor alle, der ønsker at nyde naturen må elske at opholde sig: Bad året rundt - fisk fra Oddesund broen eller dyk fra Grisetå Odde? Der er også mulighed for at have lystbåden liggende i Oddesund N - og for windsurfing selvfølgelig lige udenfor døren! Kort sagt, en helt igennem fantastisk beliggenhed, som bare skal opleves!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.