Villa fra EDC

Ringgade 143

7600 Struer

1.295.000 kr.

4/2 rum, 124 m²

Indbydende villa nær Østre Strand

I Ringgade med kort afstand til gågaden, havnemiljøet og mange af byens kulturelle tilbud ligger denne indbydende villa, hvor du både får en god planløsning, dejligt opholdsrum og en nem have med gode terrasser. Her er under 700 m til Østre Stand, hvor du kan nyde de varme sommerdage eller hyggelige gå-ture i den smukke natur.
Hjemmet er indrettet med lyst, indbydende køkken i åben­for­bin­del­se til rummelig vinkelstue. Det elegante køkken er indrettet med kogeø, megen opbevaring og god bordplads. Her kan du være sammen med familie og gæster, mens den store middag tilberedes. Der er god sammenhæng mellem køkkenet og stuen – her får du et dejligt lysindfald og gode in­dret­nings­mu­lig­he­der. Her er udgang til den dejlige sydvendte terrasse samt til den vestvendte terrasse, hvor du kan nyde aftensolen og grillaftner med venner og familie. Hjemmet byder på 3 gode værelse, pænt badeværelse og et depotrum, som har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der fx kontor, walk-in eller viktualierum. Her er et flot bryggers, som er praktisk indrettet med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Her er ydermere et stort, lyst disponibelt rum, som i dag er indrettet som gæsteværelse – også her er an­ven­del­ses­mu­lig­he­der­ne mange og kun fantasien sætter grænser. Hvad enten du fx drømmer om et multirum, herreværelse, trænings-/hobbyrum eller hjemmekonto, så er her gode rammer til det.
Her får du en overskuelig have med megen sol, som er nem at holde. Haven er primært anlagt i græs. Her er skønne terrasser og gode par­ke­rings­for­hold.
Søger du en indbydende 1-plans villa med et dejligt opholdsrum, som er beliggende med kort afstand til centrum og skøn natur? Ta’ med os på fremvisning af Ringgade 143 og se med selvsyn de indbydende rammer, som nu kan blive dine. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftalte vi en tid, som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen