Villa fra EDC

Højrisvej 1, Rom

7620 Lemvig

695.000 kr.

7/5 rum, 255 m²

Rummelig landejendom på bynær adresse

Hvis en stor, spændende landejendom med en bynær beliggenhed appellerer til jer, så vil I finde meget godt at hæfte jer ved på Højrisvej 1 i Rom. Her venter mange kvadratmeter i en veldisponeret og charmerende ramme, og med ganske få kilometer til centrum af Lemvig har I masser af indkøbs- og sko­le­mu­lig­he­der.

Ejendommen har med andre ord mange fine fortrin, og alligevel er prisen på et niveau, hvor mange kan være med. Stuehuset og den integrerede længe blev begge opført, da land­brugs­re­vo­lu­tio­nen tog fart efter år 1900, mens en mindre carport kom til i 2005. Den 65 m² store længebygning indeholder i dag et par praktiske rum, og til værksted, hobby eller småerhverv er den ekstra plads godt givet ud.

Med et boligareal på hele 255 m² hører stuehuset til i den rummelige ende – også til moderne familiers mere pladskrævende behov. Husets to etager har givet anledning til en samlet væ­rel­ses­af­de­ling på førstesalen, mens stueplan byder på hjemmets opholdsområder, hvis rummelighed er ganske betragtelig. Her er køkkenet renoveret, så rummet i sit farvemæssige toneleje fremstår pænt og lyst, mens I har fin plads til en spiseafdeling ved vinduet.

To store stuer breder sig over langt størstedelen af kvadratmeterne i stueplan, og den største af de to er endda en stor pejsestue med synlige bjælker, der trækker lan­de­jen­dom­mens charme helt frem i forgrunden. Bryggers og badeværelse afrunder stueplan, mens I får endnu et badeværelse på førstesalen sammen med boligens værelsesafsnit, der rummer samtlige af boligens fem værelser.

Med sine knap 3.000 m² henvender grunden sig ikke til jer, der ønsker plads til decideret jordbrug, men til familiebrug, hønsehold og andre af landlivets fornøjelser er den kæmpe have meget velegnet. Det er nemt at holde baghaven helt lukket, og på modsatte side af huset har I masser af fin par­ke­rings­plads.

Lige ude på vejen finder I cykelstien, der forbinder jer med Lomborg og Ramme mod vest, og samtidig giver dét gode muligheder for at komme nemt til Lemvig – ikke mindst i forhold til kommunens frie skolevalg, hvor I kan vælge mellem alt fra Udefriskolen i Fabjerg til Ramme Skole eller Chri­sti­ne­lystsko­len i Lemvig. Nærmiljøet er Rom, men I kommer til at bo meget fornuftigt i smørhullet ind mod Lemvig, og alt hvad I som aktiv familie har brug for i jeres hverdag samt fri­tidsak­ti­vi­te­ter både hér og i Lomborg/Ramme.

Lomborg er en mindre landsby, med et godt sammenhold. Byen har flere foreninger med gode tilbud og samarbejder samtidig med de om­kring­lig­gen­de byers foreninger - og derfor er der rig mulighed for at alle aldre kan dyrke fri­tidsak­ti­vi­te­ter og skabe relationer.

Ca. 7 km. er der til Lemvig midtby, hvor der er adskillige dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt et velfungerende handelssliv i diverse detailbutikker. Endnu tættere på finder du ligeledes Klosterheden og Vesterhavet der ligger i en køreafstand på ca. 15 minutter. Begge byder på naturskønne oplevelser året rundt.

Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 5596 63 40 00EDC Lemvig