Villa fra EDC

Kirkensgårdvej 29, Vandborg

7620 Lemvig

499.000 kr.

6/3 rum, 161 m²

BUD ØNSKES ! Ind­flyt­nings­klar med udsigt til Ferring Sø og havet fra 1. sal

Et solidt murstens hus i Vandborg by tæt på natur og i et lille lokalsamfund som er en del af opland til Klinkby, hvor skole, hal, aktivt foreningsliv, dag­in­sti­tu­tion­s­til­bud mm. findes under ét tag.
Huset er til en pris hvor de fleste kan være, og hér får du et solidt murstenshus, endda med udsigt, hvor der gennem tiden er sket løbende vedligehold og renovering af de enkelte rum samt istandsættelse af en dejlig lys 1. sal der sagtens kan udnyttes til flere værelser, hvis behovet er der.
Huset må benyttes til både helårsbeboelse og sommerhus, og da den ligger få kilometer til havet er det en rigtig fin beliggenhed for en fritidsbolig - især om sommeren.
Vinduer er skiftet (de første i 1994 og de sidste i 2010)
Badeværelse samt bryggers/baggang er lavet i 2006 - Begge rum er med gulvvarme.
Der er nedgravet fibernet i vejen ved huset.

Huset er indrettet fint med 3 værelser, der alle har en god størrelse. Og hvis man ønsker at sætte sit eget præg på et nyt køkken, er der god mulighed for at åbne rummet op ind til stuen, for derved at skabe et dejligt køkken/alrum med gennemgående lys.

Huset ligger ud til en stikvej, der forbinder de lidt større veje, men langt mere rolig og mere tryg for børn at lege tæt ved. Der er ikke mange andre, den dem der bor på den lille vej der benytter den.
Haven er fantastisk hyggelig, og ugeneret med god læ og høje træer omkring.

Har du brug for et godt værksted er der en større og muret garage i sammenhæng med huset på 40 m².

Oliefyret er af nyere dato fra 2010 og tanken fra 2008.

Der er 3 kilometer til Klinkby Alt-i-et, der både har hal, skole, SFO, daginstitution (0-6 år), og flere foreninger holder til i nævnte lokaler - Det hele ligger i forbindelse med hinanden, så det er nemt ift. børn, fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv. for alle aldre. Der er flere lokale arrangementer hvert år - blandt andet fælles-spisning, julefrokost, revy mv., hvor der til alle arrangementer er god opbakning fra den lokale befolkning. Læs meget mere på hjemmesiden: www.klink­by­fæl­les­si­de.dk - eller følg med på facebook: "Lands­by­ord­nin­gen i Klinkby" Der er under 10 km. til Limfjorden samt Klosterheden, der året rundt også byder på skønne na­tu­ro­p­le­vel­ser. Inde i og omkring Lemvig har du den smukke bakkede natur, hyggeligt havnemiljø, og adskillige ind­købs­mu­lig­he­der i dag­lig­va­re­for­ret­nin­ger samt detailbutikker.

Kunne dette være din nye bolig eller måske sommerhus så ring til EDC Lemvig allerede i dag og aftal tid til en uforpligtende fremvisning på tlf. 96 63 40 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 5596 63 40 00EDC Lemvig