Villa fra EDC

Nørbysvej 11, Nørre Nissum

7620 Lemvig

1.295.000 kr.

8/5 rum, 279 m²

Stor, flot villa med flere boligenheder og aktivitetsrum

Med sine sammenlagt 279 m² og hele tre boligenheder er denne villa i Nørre Nissum bestemt ikke et helt almindeligt parcelhus i det vestjyske. Snarere tværtimod. Godt nok får I en flot, rummelig familiebolig i stueplan, men med to mindre lejligheder på første sal byder et væld af forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der sig til.

Ejendommen fra 1904 fandt sin nuværende form efter en større ombygning frem mod 2012, der i vid udstrækning er skyld i den fornuftige stand, som I møder både inde og ude. Charmen er der dog ingen grund til at pille ved, og mens de hvidmalede facader først og fremmest er nydelige, får det røde tegltag med antydningen af svaj netop charmen til at træde frem. I har desuden en garagebygning på 34 m².

God plads er én ting, men vigtigst af alt er kvadratmeterne rigtig godt disponeret. Trods de separate enheder er der tænkt over sammenhængen i huset, så eksempelvis alle boligerne har adgang til bryggerset, der ligger ved siden af entréen i stueplan. Denne bolig er selvsagt også den mest rummelige, og her får I tre børneværelser foruden et stort for­æl­dresove­væ­rel­set i modsatte side af huset. I kan dertil føje en opholdsstue samt et moderne, flot opdateret køkken-alrum med udgang til en sydvendt terrasse i den pæne, nemme have. Boligen har desuden to badeværelser tilknyttet.

På første sal ligger de to lejligheder på hver sin side af den store repos. Lejligheden på højre hånd er en stor, etværelses stu­di­e­lej­lig­hed, hvor den praktiske entré med garderobeplads giver forbindelse til leverummet. På venstre hånd ligger en lidt større lejlighed, som foruden soveværelset byder på køkken og stue separat. Også her er der gjort plads til garderoben, og foruden eget køkken har begge lejligheder eget badeværelse.

Nørre Nissum er nok mest kendt for læ­rer­se­mi­na­ri­et, og sammen med flere efterskoler og en højskole tilføjer det helt sikkert lidt ekstra liv til byen. I det daglige er det nok især den almindelige skole, I vil sætte pris på at have i nærheden, i hvert fald hvis I har børn. Lokale ind­købs­mu­lig­he­der og idrætstilbud finder I også i den driftige lille landsby, mens pendlervenlig afstand til både Lemvig og Struer også trækker op i det samlede billede. Nærområdet er rigt på na­tu­ro­p­le­vel­ser, og det tager for eksempel ikke mange minutter at cykle til Højgård Strand.

Lad os arrangere en fremvisning, hvis I tænker Nørbysvej 11 er stedet for jer. Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 5596 63 40 00EDC Lemvig